Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

O filmovima/serijama/kinu itd... CroFriends forum za sve

1
    0 0

crofriends @ 10.11.2009. 15:31

Poštovani ! Pozivam vas da dođete na CroFriends, forum koji sadrži 120 aktivnih podforuma koji obuhvaćaju sve tematske cjeline.Imamo jako aktivan podforum o filmovima, a vidim da je ovo portal o filmovima,serijama i sličnom ,pa eto ako želite možete doći na naš forum koji je aktivan, pa ćemo čavrljati zajedno o filmovima. Nadam se da se admini i modovi neće ljutiti zbog ove poruke, nije mi namjera nikoga naljutiti. 

www.crofriends.com

Nadam se vašem dolasku.

0 0

brix @ 23.2.2010. 15:05
    e pa neću :D
    0 0

jua @ 23.2.2010. 15:32
    e pa neću :D
    brix

baš, sve što imam reći o filmovima ću reći tu.

nisam luda da sve to još i ponavljam.

to je kao da napraviš 20 facebook računa ili kajveć =) 

0 0

gordan @ 23.2.2010. 16:58

Poštovani ! Pozivam vas da dođete na CroFriends, forum koji sadrži 120 aktivnih podforuma koji obuhvaćaju sve tematske cjeline.Imamo jako aktivan podforum o filmovima, a vidim da je ovo portal o filmovima,serijama i sličnom ,pa eto ako želite možete doći na naš forum koji je aktivan, pa ćemo čavrljati zajedno o filmovima. Nadam se da se admini i modovi neće ljutiti zbog ove poruke, nije mi namjera nikoga naljutiti. 

Nadam se vašem dolasku.

CroFriends
    Nećemo se ljutiti. Dapače, biti ćemo toliko ljubazni da ćemo otići na Vaš forum i zaspamati ga porukama o našem forumu slijedeći Vaš svijetli primjer. Nadamo se da se ni Vaši admini i modovi neće ljutiti. Hej, pa nije nam namjera nikoga uvrijediti.

Nadamo se dolasku Vaših članova na naš forum Tongue out.

MojTV Friends
    0 0

gordan @ 23.2.2010. 23:18

Može... Poslat ćemo za tobom odmah i motorizirane postrojbe Laughing. Ima svi da izginemo. Otpor će sigurno biti jak.

0 0

crofriends @ 21.10.2010. 19:03

ahah, jeste me nasmijali ^^

0 0

franz @ 22.10.2010. 10:48

ahah, jeste me nasmijali ^^

CroFriends
        U boj se ne ide bez Franza !!!!  Pobjeda je ne izbjezna!!
    0 0

pametnjakovic @ 22.10.2010. 14:39

baš, sve što imam reći o filmovima ću reći tu.

nisam luda da sve to još i ponavljam.

to je kao da napraviš 20 facebook računa ili kajveć =) 

jua

To ti je kao da si otišao na Facebook i rekao svim korisnicima ajde svi na Myspace !

Niđe veze...

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala