hahaha, sjajni komentari! Ljepota je u oku promatrača. Ili nije...? 
Vrlo sam kritična pa uvijek za lovu koju dam važem jel to vrijedilo... Nije problem u lovi; problem je u kvaliteti. Meni je Advent u Zagrebu postao drag (jedino) zato jer ga ove godine provodim u vrlo pozitivnom raspoloženju s nasmiješenim osobama i odmah mi je sve ljepše i ukusnije. Prezaslađena mlaka voda s GMO začinima poslužena u kartonu za 15 kuna, žilava kobasa koje pola ostane među zubima pa čačkaš kroz noć, kako postaješ gladan, nedostatak glazbe, događanja i koncerata, nagužvani i otuđeni ljudi koji onuda hodaju samo zato jer je red, kašnjenje tramvaja, kineski suveniri... (slatko ne jedem pa ne znam kakvo je)... sve to mi odjednom smeta manje nego prethodnih godina. Ovaj je advent očito zamišljen za široke mase koje najmanje uključuju nas uredne platiše, Purgere, osobito one uglađene 
Advent se širi, sve je više kućica s uglavnom lošom gastronomskom ponudom i previsokim cijenama, ali ponavljam - u dobrom društvu fokusirana sam na sve ono dobro (ovo ne pišem u dobrom društvu, kritike se ne pišu u dobrom društvu hahah). Zagrebački advent odvija se na sve većoj površini i neka bude tako... Voljela bih da se riješi pitanje ambalaža (posudiš/kupiš keramičku šalicu kao što tog ima vani), odvojeno skupljanje otpada (karton/plastika) i slično...
Sve u svemu, sretan Žićbo!