Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Mamićev Dinamo

1
    0 0

bichanich @ 3.2.2009. 20:40

Što vi mislite o "Dinamovu spasitelju"?

Meni je nadasve zanimljiv. Veselim se njegovim novim medijskim istupima. Kako sam (bio) navijač Dinama mogu reći da na zanimljiv način medijski upropaštava klub. Ali donio je on i dosta dobroga - para. Samo šteta što će te novce potrošit na Sammire, Moralese i sl. koje treba pričekat još koju utakmicu, sezonu il što god da se prilagod. A dobre igrače koji nešto vrijede prodat će u jače lige. Ali tu nije on kriv već i ova šugava hrvatska liga u kojoj nema dostojnog protivnika Dinamu i u kojoj jedan Modrić, Eduardo itd. ne može napredovati. Žalosno je ta cijela situacija...

0 0

buzdovan @ 3.2.2009. 21:20

Ovo je jedna od najljepših ikad viđenih oda primitivizmu!

Ovo je nešto nedopustivo i kažnjivo u svim europskim kuturnim i pravno uređenim državama!

Ovakav sramotni striptiz usred bijela dana na aerodromu jednog europskog glavnog grada može izvesti jedino Zdravko Mamić, svjetski priznati i nadasve poznati primitivac i redikul!

Navijač sam Dinama od malih nogu, proputovao sam cijelu bivšu državu i dobar dio Europe, ali ovaj me primitivac poprilično udaljio od voljenog kluba!

Nema to više nikakve veze niti sa sportom, niti sa nogometom, niti sa Zagrebom...

0 0

gorlock @ 3.2.2009. 21:34

Ovo je jedna od najljepših ikad viđenih oda primitivizmu!

Ovo je nešto nedopustivo i kažnjivo u svim europskim kuturnim i pravno uređenim državama!

Ovakav sramotni striptiz usred bijela dana na aerodromu jednog europskog glavnog grada može izvesti jedino Zdravko Mamić, svjetski priznati i nadasve poznati primitivac i redikul!

Navijač sam Dinama od malih nogu, proputovao sam cijelu bivšu državu i dobar dio Europe, ali ovaj me primitivac poprilično udaljio od voljenog kluba!

Nema to više nikakve veze niti sa sportom, niti sa nogometom, niti sa Zagrebom...

buzdovan

Eh.... s ovim postom ću se u potpunosti složiti, u prilogu još jedan video.

UPOZORENJE 90 % tekstova su neprimjerenog i uvredljivog sadržaja - za svaku osudu

Ne daj Bože ovakovog šefa nikome !

0 0

arnol @ 3.2.2009. 21:44

UPOZORENJE 90 % tekstova su neprimjerenog i uvredljivog sadržaja - za svaku osudu

gorlock
    Ne daj Bože da ga još negdje zaposle i kao "sportskog" voditelja !

0 0

crna_guja @ 3.2.2009. 21:47
    Maminjo je "Jugosloven"! Kako ga nije sram pokakiti sve one gluposti...  Budaletina!
    0 0

arnol @ 3.2.2009. 22:19

gorlock
    Negdje je pisalo da je bio kod psihijatra ili čak na medicinskom vještačenju ?
    Samo neka ga voda nosi u neki novi svijet. 

0 0

gorlock @ 3.2.2009. 22:24
    Negdje je pisalo da je bio kod psihijatra ili čak na medicinskom vještačenju ?
    Samo neka ga voda nosi u neki novi svijet. 
    I oslobođen, potpuno uravnotežen ! Laughing
    0 0

skype @ 4.2.2009. 18:14
    Kad replicirate, odnosno citirate uz citat ne morate ostavljati i priloženi video. Kliknite na video pa na tipkovnici uprite jako na  gumb označen sa  DEL ! Ubismo se od skroliranja brate!
    0 0

gorlock @ 4.2.2009. 18:26
    Kad replicirate, odnosno citirate uz citat ne morate ostavljati i priloženi video. Kliknite na video pa na tipkovnici uprite jako na  gumb označen sa  DEL ! Ubismo se od skroliranja brate!
    Isto možete popraviti i naknadno na način da kliknete na edit i ostalo po uputama "Skype" - a.
    0 0

sonyervivaz @ 11.3.2010. 11:04
    Njega kao covjeka ne mogu komentirati..doveo je klub na ivicu propasti...toliko o tome...
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala