Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Blitz veljača u kinima i na DVD-u!
U veljači nas na velikom ekranu čekaju odlični filmski naslovi

Blitz veljača u kinima i na DVD-u!

1
    1 0

silkycoco @ 31.1.2014. 11:53

Ova godina stvarno ima dosta filmova koji obećavaju.

Jako se veselim LEGO filmu, traileri mi izgledaju odlično!

Zanima me i Zimska priča, makar podsjeća na slične uratke u kojima glumi Rachel McAdams (slatkica!), ali s malo ozbiljnijom pričom.

Snježna kraljica me podsjeća na djetinjstvo i crtiće koje sam tada gledala. Sviđa mi se što ovo nije jedan od razvikanih crtića, čak štoviše vidim da je i starijeg datuma (čitaj: 2012. godina), lijepo da će se prikazivati i u našim kinima.

Odred za baštinu ima vrhunsku glumačku ekipu i zanimljivu radnju koja me još više intrigira kad vidim da je riječ o istinitom događaju!

Tri dana za ubojstvo, podsjeća malo na Taken što ne čudi zbog genijalnog Luca Bessona, ali veseli me gledati Kevina Costnera u ovakvoj ulozi.

Skoro me sve zanima! Đavolje sjeme not my cup of tea, Llewyn Davis zvuči odlično, ali nije za mene, Beskrajna ljubav me ne zanima niti najmanje, Pompeji bi mogli bit dobri, ali jedino što vidim je JON SNOW.

Kak' vele na 9gag-u, nakon dugog posta here's a potato:

3 0

mario @ 31.1.2014. 12:15

LEGO jedva čekam. Llewyn mi je must see, ipak su to braća Coen. Od Monuments Men očekivam puno, Oceanovih 11 u II. svjetskom ratu, ne smije failat.

LEGO \o/

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala