Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: RTL-ov glazbeni show ostao bez najbolje pjevačice!
Nevjerojatnom talentu Nikoline Kovačević istekao je rok, barem u "Hrvatska traži zvijezdu"

Video: RTL-ov glazbeni show ostao bez najbolje pjevačice!

1
    0 0

gorlock @ 23.5.2009. 15:26

Nedavno sam pročitao komentar na jednom od postova o stručnosti, i uopće - kompetnciji prosuđivanja, iznošenja komentara itd........

Moram priznati i ja slično mislim, uglavnom na ovom portalu mogu čitati trač komentare od strane ostalih korisnika ali i urednika koji poprilično začine cijelu stvar bilo kroz temu nekog članka ili čak na nekom od postova........

No dobro, ne spadam u skupinu tih ljudi koji samo ne argumetirano pljuju po drugima - niti baš volim trač rubrike.

I da se vratim na temu, moj favorit je Zoran bio i još uvijek je od muških natjecatelja, dok je Nikolina ta koja je bila i još uvijek je za mene svakako pobjednica među ženskim izvođačicama. Skromnost joj je očito jedna od vrlina i tu bih joj možda dao minus, možda Carla recimo i nije baš toliko bolesna ali prošla je, jer je pobrala simpatije publike na račun svoje prehlade, možda se varam ali Nikolina je svakako najbolja.

Lp

0 0

gor @ 24.5.2009. 1:24
    Nikolina, ti si i dalje moj favorit Kiss
    0 0

abaris28 @ 24.5.2009. 10:07
    sad nemam za kog navijat!vratite nikolinuuu!
    0 0

jana_banana @ 24.5.2009. 16:59
    Cry
    0 0

andromeda7 @ 24.5.2009. 17:06
    ma nije carla glumila.. sta vam je ,pa vidlo se na njoj da nemoze.. a dobro da je nikolina ispala jer su barbara i carla bolje..iskreno! Wink
    0 1

aya @ 5.6.2009. 23:24
    ma nije carla glumila.. sta vam je ,pa vidlo se na njoj da nemoze.. a dobro da je nikolina ispala jer su barbara i carla bolje..iskreno! Wink
    andromeda7

Ma da bolje - kajgod! Kuhana lignja i prenemagalica.....Innocent
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala