Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV program prilagođen mobitelima
Najopširniji tv raspored u Hrvatskoj od danas je dostupan i na vašim mobilnim uređajima

TV program prilagođen mobitelima

1
    0 0

danilo @ 21.5.2009. 22:25

Odlicno!

Sada mogu gledati MojTv na svojem iPhoneu! Uvijek mi je bilo malo tlaka skrolati po cijelom sajtu u safari browseru na iPhoneu tako da mi ovo super dodje.

Odmah ide u bookmarks. Sve ste bolji i bolji.

0 0

olio @ 21.5.2009. 23:48

odlično, svaka čast

ovo sam čekao, napokon mogu gledat normalno mojtv na iphone-u

0 0

gargoyle @ 22.5.2009. 18:59
    Svaka čast. Sve ste bolji i bolji Wink
    0 0

damirb @ 23.5.2009. 15:21

Dva prijedloga za wishlist stog:

1. Kad se klikne na program prikaz se "sidri" na ono što se trenutno pokazuje na programu
     2. Nekako poredati 4 glavna hr tv programa u usporedni prikaz. Znači side by side prikaz trenutnog programa u okviru nekih 5-6 sati četiriju tv kuća.

Rješite ovo i I'm sold.  

0 0

gor @ 24.5.2009. 1:26
    Ne može biti bolje. Teletekst pa, pa.
    0 0

mocca @ 24.5.2009. 9:02
    Fenomenalno! Thx.
    0 0

gordan @ 24.5.2009. 23:03

Dva prijedloga za wishlist stog:

1. Kad se klikne na program prikaz se "sidri" na ono što se trenutno pokazuje na programu
     2. Nekako poredati 4 glavna hr tv programa u usporedni prikaz. Znači side by side prikaz trenutnog programa u okviru nekih 5-6 sati četiriju tv kuća.

Rješite ovo i I'm sold.  

damirb

Ovo prvo je riješeno. Možda će biti potrebno obrisati cache browsera da bi se promjena vidjela.

Za drugu točku baš i nemamo neku ideju kako je izvesti u okvirima rezolucija i dimenzija mobilnih uređaja. Čak i uređaji s nazivno velikim rezolucijama zapravo imaju jako malenu površinu prikaza tako da bi to bilo upotrebljivo jedino uz povećalo :)

0 0

kreso7 @ 25.5.2009. 11:05

Jedna molba, dajte slozite neku ikonicu pa da stavim link na springboard na iPhoneu :-). Ovako bez ikonice dosta ruzno izgleda. Ne treba vam ni 5 minuta.

https://www.askdavetaylor.com/how_to_create_custom_apple_iphone_website_icon.html 

Pretty please? :-) 

0 0

gordan @ 27.5.2009. 0:54
    Dodali. Sad jel pretty, ne znam. Valjda je :)
    0 0

dgalic @ 18.7.2009. 23:15

Super je, ali fali jedna po meni najvaznija stvar, u biti je to i razlog zasto na vasem sajtu gledam TV raspored, a to je "moja grupa", znaci mogucnost logiranja i pregleda programa po mom izboru

Pozdrav 

0 0

gordan @ 19.7.2009. 18:30

Super je, ali fali jedna po meni najvaznija stvar, u biti je to i razlog zasto na vasem sajtu gledam TV raspored, a to je "moja grupa", znaci mogucnost logiranja i pregleda programa po mom izboru

Pozdrav 

dgalic

Fali, ali može se "fejkati".

Ukoliko na mobilnom uređaju ukucaš
    https://mojtv.hr/mobile/default.aspx?type=group&group=1
    i zamijeniš broj 1, s id brojem tvoje grupe.

Da bi otkrio id svoje grupe klikni na gumb moja grupa na naslovnici desktop verzije, i iz urla pročitaj vrijednost parametra grupa_id. Primjerice, za hrvatske televizije url je
    https://mojtv.hr/?grupa_id=9

znači id za grupu hrvatske televizije je 9

0 0

dgalic @ 11.8.2009. 1:54

E majstore svaka cast, upravo isprobao na svom HTC-u i radi savrseno.

TNX 

0 0

miro666 @ 8.9.2009. 17:40

Odlično....

Da li je moguće napraviti neku windows ili java aplikaciju za PC, koja bi povlačila  (xml) tv rasporede ? Eventualno imala ugrađenu alarm mogućnost za podsjetnik početka određene(ih) emisija po izboru korisnika...Nekad davno postojao je program zvan TV Phazer koji je imao dosta mogućnosti.

0 0

gordan @ 8.9.2009. 19:50
    Nemamo namjeru raditi takvu aplikaciju, pogotovo ne za stolna računala. Eventualno alarm na email.
    0 0

lukaelvis @ 10.12.2009. 15:41
    Bilo bi super kad bi postojao Gadget za Windows Sidebar :)
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala