Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Priznanje za HTV-ov Evergreen Fest Show
U Lucernu, u sklopu "Eurovision TV Summita", bit će predstavljen i HTV-ov projekt

Priznanje za HTV-ov "Evergreen Fest Show"

1
    0 0

gorlock @ 30.3.2009. 16:28

........................ između ostalog napisali ste i ovo na ovu temu:

Pobjeda pjesme "Vjetre s Dinare" izazvala skandal na estradi
    Zaslužuje li Thompsonov hit zvati se najvećim hrvatskim glazbenim hitom u povijesti?
    ponedjeljak, ožujak 9., 2009. 8:45

PIŠE: Dario Petruševski

"Marko Perković Thompson opet je izazvao skandal, iako zapravo nema izravne veze sa cijelom pričom - nakon što su gledatelji HTV-a za najveći glazbeni hit 20. stoljeća odabrali njegovu pjesmu "Vjetre s Dinare", nastala je pobuna na domaćoj estradi. Brojni etablirani izvođači pobunili su se, naime, protiv izbora gledatelja, ističući kako je Thompsonov hit sve, samo ne evergreen."

"HTV-ov glazbeni projekt "Evergreen" počeo je uz porazne kritike, a završio pobunom dobrog dijela domaće estrade. Naime, nakon što je u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner pjesma "Vjetre s Dinare" nadmašila evergreene iz drugih desetljeća, u medije su istupili estradni doajeni poput" ............

E BAŠ MI JE DRAGO ZBOG HTV-a.  Smile 

I kad gosp. Petruševski piše o emisiji u kontekstu sve najgore a o MPT-u da i ne govorim, gle zanimljivog obrata.

Lijep pozdrav.

0 0

jana_banana @ 30.3.2009. 17:11
    uz dužno poštovanje mr. gorlock - ovo nema ama baš nikakve veze s MPT-om. ocjenjuje se sam koncept zabavne emisije, a ja se slažem s petruševskim da MPT ni u bunilu ne može biti evergreen.
    0 0

gorlock @ 30.3.2009. 18:36
    uz dužno poštovanje mr. gorlock - ovo nema ama baš nikakve veze s MPT-om. ocjenjuje se sam koncept zabavne emisije, a ja se slažem s petruševskim da MPT ni u bunilu ne može biti evergreen.
    jana_banana

Ima itekako, možda se Europljanima svidjela baš ta emisija tako da ima veze, a sve i da nije ta u pitanju i ona je sastavni dio cjeline programa i izazvala je mnoge reakcije, pa je možda baš to razlog interesa za čitav projekt.

Možda upravo pjesma Vjetre s Dinare postavi nove standarde evergreena - baš zbog nekih zadrtih ljudi koji u MPT-u i njegovim djelima vide samo loše, daj Bože da se to i desi.

mrs. jana-banana u tu skupinu ljudi očito spadaš i ti i moram ti reći imaš potpuno pogrešan stav.  

0 0

gordan @ 31.3.2009. 15:31

Ima itekako, možda se Europljanima svidjela baš ta emisija tako da ima veze, a sve i da nije ta u pitanju i ona je sastavni dio cjeline programa i izazvala je mnoge reakcije, pa je možda baš to razlog interesa za čitav projekt.

Možda upravo pjesma Vjetre s Dinare postavi nove standarde evergreena - baš zbog nekih zadrtih ljudi koji u MPT-u i njegovim djelima vide samo loše, daj Bože da se to i desi.

mrs. jana-banana u tu skupinu ljudi očito spadaš i ti i moram ti reći imaš potpuno pogrešan stav.  

gorlock

Uf... mislim da bi rezultati istraživanja o zadrtosti debelo prevagnuli na stranu skupine koja idolizira MPTa.

Novi standard evergreena? Ti si neiscrpan izvor mudrih misli. Inače su te misli uglavnom zadrte, no moram priznati da ti je ova dosta progressive Tongue out

0 0

gorlock @ 31.3.2009. 18:33

Uf... mislim da bi rezultati istraživanja o zadrtosti debelo prevagnuli na stranu skupine koja idolizira MPTa.

Novi standard evergreena? Ti si neiscrpan izvor mudrih misli. Inače su te misli uglavnom zadrte, no moram priznati da ti je ova dosta progressive Tongue out

gordan

Provedi anketu pa ćemo saznati, ali anketa bi morala biti na nekom neovisnom portalu, a ne na ovom!

Osim toga ne držiš se baš teme, više mi se čini da sam ja tema!

A sad još poneka riječ o temi (kad smo već kod mudrih misli-pojeo sam baš voćni jogurt s muslijem Laughing)

evo : TEMA - nadam se da je komentar dovoljno povezan s temom, baš kao i tvoj.

Lp, prinče spasitelju.......  

0 0

artoffsoul @ 2.4.2009. 23:52

dragi moji ovo sa švicom nema nikakvog značaja.

o načinu na koji se na takvim priredbama dodijeljuju razna priznanja već su odavno javno progovorili i sami djelatnici sa HTV-a (stara garda).

način na koji se lobira i na kraju podmićuje (ne radi se samo o novcu već i o raznim ustupcima) je uobićajena praksaza takvu vrstu manifestacije.

ovo je samo ostak socjuge na našoj dalekovidnici koji javnosti mora prikazat da se na istoj ipak za novce poreznih obveznika nešto radi.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala