Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
''Hobit: Neočekivano putovanje'' zaradio više od milijardu dolara
Očekuju se još dva nastavka koji će u kinima biti krajem 2013. i 2014.

''Hobit: Neočekivano putovanje'' zaradio više od milijardu dolara

1
    1 0

lily7 @ 5.3.2013. 12:59

Ne znam zašto je Hobbit ovoliko zaradio, mene osobno je film razočarao. Možda je problem u meni doduše, previše sam očekivala od njega budući da mi je LOTR jedan od najdražih filmova ikad. Mislim, nije Hobbit taaako loš, ali u usporedbi s LOTR-om izgleda kao banalan film za djecu. :/

1 0

crnisokol @ 5.3.2013. 15:27

Pa Hobbit i jest prvenstveno bajka za djecu  Smije se

0 0

jana_banana @ 5.3.2013. 15:57

Za djecu, ali i za odraslu djecu!

No, način snimanja - gomila sličica u sekundi i trajanje filma nisu pridonijeli nimalo. Mog klinca je osim dosade (preeduuugo) ubila i teška glavobolja i "okobolja".

Na žalost!..., a toliko sam htjela da zavoli Hobbita.

0 0

crnisokol @ 5.3.2013. 16:35

Mogao je bit nešto kraći istina, malo je Jackson to previše razvukao. Što se tiče glavobolje zbog 3D HFR, mislim da su prikazivali i ''običnu'' 2D verziju u Cinestaru.

1 0

bearfoot @ 5.3.2013. 19:09

mslim da nije stvar u filmu, već u priči, zato je Gospodar prstenova puno poznatiji, jer je zanimljivije, dinamičnije, likovi su snažniji i životniji, nije bajkovita kao Hobbit...jednom davno, negdje daleko iza sedam gora i sedam mora...nadao sam se da će mi drugo gledanje filma ići lakše i da sam možda pri prvom gledanju posvetio previše pažnje krivim stvarima, ali moje okice nisu izdržale tešku maglu koja se spustila s planina, pa se spreman na treće gledanje u jutarnjim satima....

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala