lordadamko @ 26.2.2013. 19:33
garlock pa kak si onda ovdje zaluto
ma meni se ovo novo ocjenjivanje filma s tim grafom nimalo nesvida, stari mi je bio puno bolji...
@lorda-damko : u prijevodu "damko" = dama ; "lorda" = koja pruža usluge visokim klijentima (ne rastom) lordovima i sličnima.
Dobro, sad kad smo to razjasnili, da ti odgovorim.
Nisam ja zalutao - dakle još davno prije, nekoć davno u davna vremena, postojao je portal na kojem su se mogli besplatno gledati filmovi online - toliko davno da neki u to vrijeme nisu znali niti za download, a kamoli za gledanje filmova na netu online - dakle bez nužnog skidanja filmova na svoj vlastiti harddisk.
Taj portal je bio pionirčić ovog portala.
E sad samo stari povlašteni članovi imaju premijerno gledati besplatno - potpuno gledati filmove kao što su primjerice "Argo" ali i one mnogo mnogo starije kao "Odiseja U Svemiru" koja ono godina bi ? hm....
No dobro, uglavnom postoje dakle VIP članovi portala, koji ne postaju VIP članovi na način da koriste gsm mrežu VIP ali preko iste mogu online preko ovog portala potpuno besplatno gledati filmove - samo i isljučivo preko VIP gsm mreže, nikako preko niti jedne druge.
Uglavnom VIP članom, možete postati jedino vjernošću ovom portalu i jednom jedinom @grozdanu iliti "OVERMINDOM" ovog portala.
Overmind bi bio onaj mozak što upravlja malim "Zergovima" kao što je recimo @senilno tovare.
No međutim ako postanete "bug" portala kao recimo ja - možda bi mogli postati VIP članom.
VIP - gledatelj nije ono što VI mislite.
Napokon da Vam i to objasnim:
V. = video I. = informacija P = prijesvega.
E sad da se vratimo na "overminda" on niti slučajno ne upravlja Vama, samo upravalja ovim portalom - da ne bi netko izvukao jelte riječ iz konteksta ili kontkesta ili kontkeksa ... ako ne možete pronaći pravu riječ može i whatever poslužiti ?
Dakle uglavnom - ako želite tajno gledati fimove a da nitko ne zna za to - morate postati: video informacija prijesvega = VIP.
Drugim riječima morate doista poželjeti gledati film i ako budete čvrsto vjerovali i željeli možda načas ugledate i štrumpfove ? ... ==
Jesam li ja to nešto pobrkao ??
O jesam,
Dakle Tema nije SPAM.
@lorda adamko zašto mi to radiš pa tema je ona neka glumica koje su uskoro više nitko neće sjećati, ustvari koja je to glumica ?
Zna li tko ?