Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Kristen Stewart najgora glumica godine
"Sumrak saga" dobila je sedam Zlatnih malina i proglašen je definitivno najgorim filmom prošle godine

Kristen Stewart najgora glumica godine

1 2
    3 0

lordadamko @ 24.2.2013. 12:27

ja sam u soku...not -.-

8 1

gorlock @ 24.2.2013. 12:56

Napokon, pravda je zadovljena. :)

Godine maltretiranjaljubitelja filma ovom sagom, nadam se ovim filmom završavaju.

4 0

lizistrata @ 24.2.2013. 13:51

Ne dajte joj da glumi u filmovima. I ne, klinci od 13 godina nisu referentan uzorak za nečiju kvalitetu glume :/
    Haha nikad neću zaboraviti kad sam ju prvi put vidjela u Twilightu i izbrojala točno 2 facijalne ekspresije XD

2 7

karter @ 24.2.2013. 15:09

a nemojte tako protiv k-stew jedne od najboljih mladih glumica današnjivce koja glumi u jednoj od najboljih serijala u modernoj povijesti filma. Moram malo elaborirati ovo. Njezina gluma u teen smeću twilight je takva kakav je i film mislim da ni day-lewis ne bi došao na svoje u tom užasu. Slično i sa snjeguljicom međutim njezine uloge u manjim nezavisnim filmovima (into the wild i on the road- koji je loš film ali ona je sasvim solidna) pokazuju da zbilja postoji određeni talent. OVo o najboljem serijalu u povijesti filma treba promatrati naravno sa komercijalnog aspekta- komercijalno najboljih serijala u modernoj povijesti.

4 0

karter @ 24.2.2013. 19:06

o koliko dislajkova sam uspio dobiti u kratko vrijeme, Ja se nadam da shvaćate da je prva rečenica šala ali ovo ostalo je manje više tako mislim da je solidna u filmovima koji nisu blockbusteri i čiji jedini cilj nije zaraditi više para. Nitk ome neće uvjeriti da su megan fox, aniston, alba bolje glumice. Sada ispada da branim stewart ali samo želim reći da nije sve crno-bijelo.

7 2

mersault @ 24.2.2013. 19:37

o koliko dislajkova sam uspio dobiti u kratko vrijeme, Ja se nadam da shvaćate da je prva rečenica šala ali ovo ostalo je manje više tako mislim da je solidna u filmovima koji nisu blockbusteri i čiji jedini cilj nije zaraditi više para. Nitk ome neće uvjeriti da su megan fox, aniston, alba bolje glumice. Sada ispada da branim stewart ali samo želim reći da nije sve crno-bijelo.

Dobrodoš'o na mojtv :P. Ne brini, lako je naparavit' balans.

Ako ti je do lajkova stalo, preporučujem ti da pišeš sažetije postove (maksimalno 2 reda), po mogućnosti da obiđeš sve sapunice koje su u arhivi i izraziš duboko zgražanje nad tv sadržajem kojim nas truju i koji nas "prisiljavaju da gledamo". Onda čim neko upita "kako se gleda film" čekaj u zasjedi i nekim sarkastičnim komentarom objasni mu kako treba da recimo... čeka pun mjesec pa se uzvere na najbliže drvo... ili nešto u tom fazonu. Dodatnu zalihu će ti obezbijediti pljuvanje po bilo čemu što ima veze s Biebor-om ili Twiligh-om (nikako i nipošto, u bilo kojem kontekstu hvaliti bilo šta što ima veze s navedenim). Bez obzira na filmove koje preferiraš, poželjno je da, ponekad, onako usput, pljuneš po novoj američkoj kinematografiji, i zaključiš kako oskari i eurosong su davno izgubili svaki smisao; naravno svi Džejms Bondovi od 90-te na ovamo su čisto skrnavljenje, kao što je i bilo koji remake filmova snimanih prije 90-tih.

Glavu gore, drži se ovih principa i ne gine ti top 5 mjeseca, a uz malo truda uskoro ćeč ući i u all star listu. 

2 0

glorifindellis @ 24.2.2013. 21:46

Tu se ne radi zapravo o njezinoj glumi. Ona je odglumila vjerojatno to najbolje kaj je mogla. Takav je njezin lik. Bezizražajan i neposeban. I gluma ostalih sigurno nije bila tako loša da zasluže Malinu. To je jednostavno taj hejterski stav prema filmu i svim glumcima u njemu samo zato jer miljuni tinejđerica diljem svijeta vrište za njima. Film je običan, ni pretjerano loš ni dobar. Ima hrpa filmova na istu foru koji ne dobivaju nikakve zasluge.  Ista je stvar sa Justinom Bieberom i One Directionom. Nema ništa posebno u njima da bi zaslužili slavu, stvar je u izgledu i zato su popularni među podvodljivim tinejđericama i to je automatski razlog za bacati hejt na njih. 

2 0

lordadamko @ 24.2.2013. 22:14

ja cu vam bit iskren, apsolutno nijednom nisam nikog likeo ili dislikeo a nit me briga koliki mi je score kako to izgleda neko dozivljava...boli me pasta suta...

ja volim vise napisat porukom da se snecim slazem ili ne jer onda mogu napisat i zasto, sto s tim dugmadima palac dole/gore nemoz....

0 1

karter @ 24.2.2013. 22:28

Mersault hvala na postu ali malo me se krivo protumačilo. Meni zbilja nije stalo koliko će ljudi lajkati a koliko neće to po meni ne bi trebalo ni biti bitno na ovoj stranici već samo dati svoju preporuku ili mišljenje o nekoj temi, filmu a ja sam ju dao. Ja sam se samo tako krivo izrazio kako bi rekao da je zanimljivo koliko ljudi ne voli stewart bili oni u pravu ili ne. Ni na kraju pameti mi nisu ni scorovi ni top 5, 10 ili koliko. I dalje kad budem imao vrremena ću napisati post o onome što mislim i nećemo više o ovoj temi o lajkanju, barem ja.

4 0

mersault @ 25.2.2013. 12:00

@karter, nisam ni mislio da su ti lajkovi prioritetna okupacija u životu, samo sam ti htio pokazat' koliko treba da te neki dislajk pogodi ili ti zasmeta i koliko uopšte treba da obraćaš pažnju na taj mali dodatak u gornjem desnom uglu i koliko isti treba da budu relevantni za "ozbiljne" forumaše. Nisam bolestan, prirodno je za svaku osobu da joj barem malo zasmeta kad dobije kritiku bilo koje vrste, pa makar to bio i irelevantni forumski dislajk, samo sam ti htio prikazat' ko i po kojim principima koristi tu opciju.

@lorde, komentar nije bio upućen prema onima koji pišu, i čiji se komentari lajkuju, nego prema onima koji uopšte i koriste tu profulanu opciju.

Da forumska ironija bude veća, napišem antilajkovski komentar, a k'o u inat dobijem 4 lajka.

To lajkovanje i dislajkovanje je meni kao stalnom posjetiocu samo simbol nemarnosti forumskih glavešina prema potrebama redovnih forumaša. Ali očito da dobro rade svoj pos'o, čim su 13. stranica u Hrvatskoj po posjećenosti. Moj je dojam da su za to 13. mjesto najzaslužniji upravo oni koji se ponadaju da će registracijom dobiti instant besplatno gledanje nekog filma, a kad uvide da stranica ne pruža takve usluge pobjegnu glavom bez obzira.

Meni bi npr. toliko mnogo značila opcija koja bi prižala da pored ocjene za neki film vidim i koji forumaš je tu ocjenu dao, i to iz više razloga:

1. Ukoliko sam gledao film koji mi se svidio, i neko prije mene mu je dao 9 ili 10, ta opcija bi mi pružila automatski link na njegov/njen profil, i tamo bih sa liste mogao pokupiti poneku preporuku, jer je očito da nam se ukusi negdje podudaraju.

2. Obzirom da većina redovnih forumaša poznaje filmske afinitete ostalih redovnih forumaša, njihova bi im ocjena sigurno više značila od opće ocjene portala. Primjer: magare ocjena 8, nia ocjena 7, aya ocjena 7, crnisokol ocjena 9, gorlock ocjena 4... bi meni daleko više reklo o filmu nego "Vaša ocjena:8".

Ali to je već tema za "prijedlozi i sugestije", a ionako smo već otišli u offtopic sa lajkovima.

3 0

gorlock @ 26.2.2013. 18:42

@mersault - kapa dolje za ovo:

2. Obzirom da većina redovnih forumaša poznaje filmske afinitete ostalih redovnih forumaša, njihova bi im ocjena sigurno više značila od opće ocjene portala. Primjer: magare ocjena 8, nia ocjena 7, aya ocjena 7, crnisokol ocjena 9, gorlock ocjena 4... bi meni daleko više reklo o filmu nego "Vaša ocjena:8". 

i ja često puta procijenim po komentarima nekih od korisnika, da li je film ili seriju vrijedno pogledati ili ne. Zato mi se ovaj forum i sviđa.

A ne volim trač rubrike i isprazne komentare, koji to najčešće jesu upravo na trač rubrikama, pa ih većinu niti ne čitam.

0 0

crnisokol @ 26.2.2013. 19:14

dobar prijedlog mersaulta, mogli bi nešto takvo uvesti...

1 0

lordadamko @ 26.2.2013. 19:33

garlock pa kak si onda ovdje zalutoSmije se

ma meni se ovo novo ocjenjivanje filma s tim grafom nimalo nesvida, stari mi je bio puno bolji...

1 4

gorlock @ 26.2.2013. 20:00

lordadamko @ 26.2.2013. 19:33

garlock pa kak si onda ovdje zalutoSmije se

ma meni se ovo novo ocjenjivanje filma s tim grafom nimalo nesvida, stari mi je bio puno bolji... 

@lorda-damko : u prijevodu "damko" = dama ; "lorda" = koja pruža usluge visokim klijentima (ne rastom) lordovima i sličnima.

Smije se 

Dobro, sad kad smo to razjasnili, da ti odgovorim.

Nisam ja zalutao - dakle još davno prije, nekoć davno u davna vremena, postojao je portal na kojem su se mogli besplatno gledati filmovi online - toliko davno da neki u to vrijeme nisu znali niti za download, a kamoli za gledanje filmova na netu online - dakle bez nužnog skidanja filmova na svoj vlastiti harddisk.

Taj portal je bio pionirčić ovog portala.

E sad samo stari povlašteni članovi imaju premijerno gledati besplatno - potpuno gledati filmove kao što su primjerice "Argo" ali i one mnogo mnogo starije kao "Odiseja U Svemiru" koja ono godina bi ? hm.... 

No dobro, uglavnom postoje dakle VIP članovi portala, koji ne postaju VIP članovi na način da koriste gsm mrežu VIP ali preko iste mogu online preko ovog portala potpuno besplatno gledati filmove - samo i isljučivo preko VIP gsm mreže, nikako preko niti jedne druge.

Uglavnom VIP članom, možete postati jedino vjernošću ovom portalu i jednom jedinom @grozdanu iliti "OVERMINDOM" ovog portala.

Overmind bi bio onaj mozak što upravlja malim "Zergovima" kao što je recimo @senilno tovare.

No međutim ako postanete "bug" portala kao recimo ja - možda bi mogli postati VIP članom. 

VIP - gledatelj nije ono što VI mislite.

Napokon da Vam i to objasnim:

V. = video I. = informacija P = prijesvega.

E sad da se vratimo na "overminda" on niti slučajno ne upravlja Vama, samo upravalja ovim portalom - da ne bi netko izvukao jelte riječ iz konteksta ili kontkesta ili kontkeksa ... ako ne možete pronaći pravu riječ može i whatever poslužiti ?

Dakle uglavnom - ako želite tajno gledati fimove a da nitko ne zna za to - morate postati: video informacija prijesvega = VIP.

Drugim riječima morate doista poželjeti gledati film i ako budete čvrsto vjerovali i željeli možda načas ugledate i štrumpfove ? ... == 

Jesam li ja to nešto pobrkao ??

O jesam,

Dakle Tema nije SPAM.

@lorda adamko zašto mi to radiš pa tema je ona neka glumica koje su uskoro više nitko neće sjećati, ustvari koja je to glumica ?

Zna li tko ?

2 0

lordadamko @ 26.2.2013. 22:20

hahah ma meni je gorlock oduvijek bio simpaticanOsmijeh

senilno_magare je istako sta sam samo htio rec, al da me smeta sto je gorlock piso, pa ni najmanje, bas je zabavan...

starcraft sam igro i 1 i 2...1 online i prejebeno je, jos negdje imam kljuc trebo bi vidit koliko to jos ljudi pici...

btw. nisam fosil ko ti na ovom forumu al nisam ni od juce...

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala