Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Bar još dva filma iz serijala Ratovi zvijezda
Snimaju se spin-offovi "Ratova zvijezda", a Han Solo i Boba Fett prvi će dobiti vlastite filmove

Bar još dva filma iz serijala "Ratovi zvijezda"

1
    0 0

taurus @ 7.2.2013. 11:04

Trebalo bi biti dobro,dva vrlo prepoznatljiva lika iz Star Wars universuma,zaslužuju samostalne filmove definitivno.

3 0

apex @ 7.2.2013. 11:43
    A koji to od mlađe garde glumaca može vjerodostojno odigrat mlađeg Han Sola a da dostojno zamijeni Forda? Meni pada sam jedan na pamet i to možda al veliko možda Chris Pine (makar s obzirom da je Kirk teško da će bit i Han Solo)..i ako H. Ford ne pristane glumit Sola u epizodi VII..volio bi u toj ulozi vidjet Dennisa Quaida
    0 0

taurus @ 7.2.2013. 13:40

Imaju sada recept kako NE treba raditi Star Wars filmove u vidu prequel trilogije tako da ne vjerujem da će u novim filmovima biti infantilnih likova tipa Jar Jar Binksa ili nekakve dječice u glavnim ulogama.U svakom slučaju trebaju ozbiljno pristupiti svim segmentima filma od odabira glumaca (slažem se sa apexom za C.Pinea koji bi mogao biti dobar mladi Solo),scenarija i režije naravno(ukoliko sada JJ Abrams ne bude režirao i ove filmove).Imaju perspektivu definitivno.

1 0

karter @ 7.2.2013. 13:47

disney će ovim postati sinonim za potpuno uništenje star wars svijeta. To je vrlo realno ,istina pesimistično gledanje. Sumnjam da su na neuspjehu prequela naučili kako ne raditi star warse. Očekujem nešto barem od spin offa u stilu kapetana amerike i thora, green lanterna isl. Han sola ne može nitko odglumiti, zbilja mi nitko ne pada na pamet Pine neće sigurno, da kapetan kirk glumi sola pa nastala bi kolizija galaksija. Što se tiče spinoffa sa fettom to mi je zbilja čudno ajde još yoda ali fett.

0 0

acid @ 7.2.2013. 14:16

cash cow

2 0

mario @ 7.2.2013. 18:36

Ja sam optimističan, ne vjerujem da će filmovi failat a mislim da su napravili dobar posao sa Marvel filmovima, znam da će fanovi reć "nije to isto" ali takvo iskustvo im može samo pomoći, znaju što ljudi hoće gledat.

Što se tiče glumaca, nemam pojma, Solo ima tu karizmu i ne pada mi nitko na pamet, ali Fetta zamišljam kao nešto u stilu Dredda novog, strictly business, no nonsense. Ofc. kaciga se ne skida.

0 0

sebulba @ 7.2.2013. 20:08
    ne moze po KOTOR 1, 2, znam kraj hehe
    0 0

taurus @ 7.2.2013. 21:30

https://www.firstshowing.net/2013/so-just-who-is-the-best-replacement-for-harrison-ford-as-han-solo/?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_43979,na ovoj stranici su se pozabavili temom ko bi mogao glumiti Solo-a,ima tu zanimljivih ideja pa koga zanima neka pročita.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala