Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Potvrđeno - snima se sedmi nastavak Ratova zvijezda
Disney je potvrdio nove filmove "Ratovi zvijezda" nakon što je kupio Lucasfilm u nekoliko milijardi vrijednom poslu

Potvrđeno - snima se sedmi nastavak "Ratova zvijezda"

1
    0 2

apex @ 31.10.2012. 10:26
    nisam uopće oduševljen tom idejom jer za pretpostavit je da Lucas neće ostat niti u ulozi scenarista..tak da mislim da to neće dobro ispast
    2 0

mario @ 31.10.2012. 16:52

Meni bi to bio veliki plus, Georgea bi trebalo što više udaljiti od SW franšize. Šuti 

Kad bi se ostvarili snovi Joss Whedon Thrawn trilogija = <3  i Darth Bane na HBO-u

0 0

dxdy @ 31.10.2012. 19:39

stvar je sto filmska industrija vise nema originalnih ideja pa sve prozvakavaju iznova i iznova i samo pokvare ono sto je valjalo...

1 0

ortocelt @ 1.11.2012. 10:07

Nije ni stvar sto nema ideja, prije je stvar sto se nove ideje ne realizuju jer nisu isplative. Npr, ovaj novi film Matrix brace (brata i sestre sad) je flopnuo, optuzuju ga da je neshvatljiv, ispreskakan, tesko ga pratiti, tj. preinteligentan. Znaci nesto novo nije isplativo, za to vrijeme ce bioskop puniti Twiglight i slicne bljuvotine, neko novo sranje Adama Sandlera itd.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala