Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Nova verzija filma Petak 13. razvaljuje Box Office
Warner Bros. nisu praznovjerni - Petak 13. za njih je odličan dan

Nova verzija filma Petak 13. razvaljuje Box Office

1
    0 0

arnol @ 15.2.2009. 16:37
    Cry Opet taj dosadni Petak 13. !
    0 0

mario @ 16.2.2009. 2:25
    Cry Opet taj dosadni Petak 13. !
    Arnol

Meni je Friday The 13th naj horor serijal, filmovi možda i jesu "cheesy" ali su zato i vrlo zabavni, imaju sve što čini dobar slasher. Plus, Jason Voorhes je jedan od najpoznatijih horor likova svih vremena. Jednostavan i brutalan, sa Jasonom znaš na čemu si, nema Freddyevih igrica, Leatherfaceove bizarnosti ili Michaelove opsesije, pojaviš se u kampu i dobiješ mačetu u čelo.  A je to. 

Uopće me i ne čudi što je film toliko popularan, premijera pada na petak 13, reklamiran je posvuda a nedavno je čak i izašao dokumentarac "His name was Jason: 30 Years of Friday The 13th".

0 0

arnol @ 16.2.2009. 14:22

Meni je Friday The 13th naj horor serijal, filmovi možda i jesu "cheesy" ali su zato i vrlo zabavni, imaju sve što čini dobar slasher. Plus, Jason Voorhes je jedan od najpoznatijih horor likova svih vremena. Jednostavan i brutalan, sa Jasonom znaš na čemu si, nema Freddyevih igrica, Leatherfaceove bizarnosti ili Michaelove opsesije, pojaviš se u kampu i dobiješ mačetu u čelo.  A je to. 

Uopće me i ne čudi što je film toliko popularan, premijera pada na petak 13, reklamiran je posvuda a nedavno je čak i izašao dokumentarac "His name was Jason: 30 Years of Friday The 13th".

mario
    mario sorry, meni nije legao baš zbog toliko krvi.
    Lijepi pozdrav ! 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala