Lordadamko, ne razumijem te?
Navijač kojeg kluba sam ja, oko kojeg se rasprava vrti? Reprezentacije? Naravno da jesam, ali siguran sam da imam dovoljno realnosti da situaciju gledam korektno. Ne pišem konkretno o tebi, jer te i ne poznajem, ali ako smo mali, nismo djeca, zna se zašto su jučer zviždali Sammiru, zna se koji je najveći problem onih koji ga ne žele u reprezentaciji. To nisu nogometni razlozi. A Hrvatska u kojoj nekome nema mjesta zbog boje kože, nacije ili vjere, nije moja Hrvatska.
Ne razumijem ni zašto odjednom ne valjaju Šuker i Štimac? Svugdje je tendencija da veliki nogometaši preuzimaju poslije karijere funkcije, Pele je bio u Brazilu i ministar, UN-ov ambasador, pa eto nam u nogometnoj politici i Platinija na vrhu, a tko bi to onda trebao biti kod nas? Možda onaj smotani Brleković ili neki populistički političar (neću napisati ime Kregar)? Šuker nije ogledni primjerak inteligencije ili elokvencije, ali iza sebe ima veliku karijeru, pogledaj gdje je sve igrao i u čijim dresovima je zabijao i nađi hrvatskog nogometaša koji može stati u rečenicu sa njim. Bio je pravi nogometni ambasador, Realova legenda (da, na Santiago Bernabeu i danas se pjevaju pjesme o njemu, sjeti se utakmice Dinamo - Real), zabijao u dresu Arsenala, Munchena, ne razumijem, što njemu nedostaje? Kažeš nije mu tu mjesto, reci onda zašto mu nije tu mjesto i kome je tu mjesto?
Štimac ima sve predispozicije biti dobar izbornik. Autoritativan je, bivši nogometaš, poznaje igrače i situaciju u hrvatskom nogometu. Čiro je jednom rekao kako smo mi zemlja sa 4 milijuna izbornika i bio je u pravu, uostalom on je odveo Hrvatsku do 3. mjesta na svijetu (nisam siguran ali mislim da smo mi najmanja nogometna zemlja koja je tako visoko otišla na SP-u) i zauvijek je ostao - peder.
Uvijek u ovakvim raspravama pitam sugovornika - koga on nudi, kako on misli da to treba izgledati a na kraju sve završi istim pričama - "ne valja Štimac, ne valja Šuker, ne valja Sammir" (valjda je nešto u tom slovu S na početku ... ) ali nitko ne daje alternativu. 
No iako je taj "HNS pederi nogomet ste sjebali" grozan, navodno leglo kriminala, korupcije, močvara koju treba isušiti, ovo, ono, taj HNS drži reprezentaciju već desetljećima u vrhu svjetskog nogometa, a hejteri tvrde kako to ništa ne valja!?
Jebi ga, volio bih jednom čuti bar od nekoga, kako bi to trebalo biti, čisto da mogu preispitati svoja stajališta.