Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Live and Let Die najbolja pjesma o Jamesu Bondu
Pjesma koju je McCartney snimio sa svojim tadašnjim bendom Wings dobila je više od četvrtine svih glasova u BBC-jevoj anketi

"Live and Let Die" najbolja pjesma o Jamesu Bondu

1
    0 0

gorlock @ 16.9.2012. 13:18

Ovaj članak je baš cool prepisan sa t-portala Šuti  

Jučer čitajte na t-portalu  https://www.tportal.hr/showtime/glazba/214812/Live-and-Let-Die-najbolja-pjesma-o-Jamesu-Bondu.html#.UFW0oa5IIsw  

a danas exluzivno na mojtv portalu. ha, ha............

1 1

gordan @ 16.9.2012. 13:58

Piše u članku da je prepisan od Slobodne.

Ne znaš ni zajebat nekoga. Imaš li ti ikakav talent, osim kaj si glup i zloban?

0 0

lordadamko @ 16.9.2012. 14:11

uuu catfightOsmijeh

ja neidem na t-portal nit citam dalmaciju tak da i da je prepisano neb znao...a i da je ak se navede da ja sta fali...

pa index.hr 99% svojih stvari prepise sta s domacih sta sa stranih medija pa eno najposjecenija str na ovim prostorima...to dal je dobro ili ne je druga prica...

0 0

gorlock @ 16.9.2012. 14:59

Piše u članku da je prepisan od Slobodne.

Ne znaš ni zajebat nekoga. Imaš li ti ikakav talent, osim kaj si glup i zloban?

Samo provjeravam jel tko živ na ovom portalu, kad ono vidi je, i dalje je tu mali bezobrazni @grozdan.

Jer kad pitam kako se nečiji post citira, ne dobivam odgovor! 

Hvala @Ayi na pojašnjenju putem privatnih poruka.

Hvala i gazda @grozdanu (inače maskota ovog portala) što je i dalje beskrajno bezobrazan i lako uvredljiv, baš zato je ovaj portal  tako jako zanimljiv. 

1 0

gordan @ 16.9.2012. 18:00

Pusa, ljubavi. Oprosti kaj ti se nisam javljao. Sladak si mi... napalim se kad stavljaš uskličnike Poljubac.

0 0

gordan @ 17.9.2012. 18:03

Bljutavi? Ne znam o čemu pričaš. Pure sex.

0 1

gorlock @ 17.9.2012. 20:35

nia @ 17.9.2012. 9:48

Ah, vraća se romantika na portal.. Dečki, g&g, tak ste mi lijepo bljutavi. Plazi jezik

Ovo g&g zvuči tako gay.

Jasno je da to @grozdan je u svakom pogledu a ja ću se poslužiti njegovom rječju i reći da se ja "og(r)ađujem " od toga i njega. 

A što se tiče Jamesa Bonda i evo meni drage teme iz filma: 

A pjesme Live And Let Die - najobrada i i zvedba je ona grupe Guns N Roses - evo jedne od:

0 1

gorlock @ 17.9.2012. 20:47

gordan @ 17.9.2012. 18:03

Bljutavi? Ne znam o čemu pričaš. Pure sex. 

umrijet ću od smijeha ,  svaka čast, baš znaš popravit dan!

Hebote kad ti se čovjek obrati za pomoć ne reagiraš, ako te bocne da ti skrene pozornost odmah napadaš.

Tužno .

No ipak na tragikomičan način si vrlo smiješan, .

Ako si kojim slučajem "retard" reci pa ću prestati i ispričati se ., koliko sam informiran nisi.

I kad će već onaj tulum ? Dotad živio

0 0

lordadamko @ 17.9.2012. 21:42

jbte prije je karakteran bio zaduzen da pizdi okolo na sve...

njega nema pa se popizditis rasirio okoloNeodlučan

bas me zanima zast se kacite...jedan sdp drugi hdz, ili jedan je krscanin drugi opet nije...

de mi nadite topic di ste se pokacili po prvi put da sta imam uz kavu sutra citat...ma aya il nia znaju garant...daj na ppPoljubac

ae da i ja nest ontopic stavim...i meni je goldfinger jedna od najdrazih...sad dal je bas najbolja neznam, moro bi sad apsolutno sve poslusat a to mi se nedaMršti se

0 0

gordan @ 17.9.2012. 21:59

@gorlock

Ti si zaista odrasla osoba od 30 godina?

A kaj bi ti radio na tulumu? Crtao smajliće po zidu? Igrao trule kobile?

3 0

mesrine @ 17.9.2012. 23:02

cijepia dj-a da pušta ganse Plazi jezik

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala