Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Ukinite Trenutak istine!
Psihologinje kojima je muka od emisije organizirale su i potpisivanje peticije

Ukinite 'Trenutak istine'

1
    0 0

buzdovan @ 10.2.2009. 16:42

Napokon!

Hvale vrijedna akcija.

0 0

arnol @ 10.2.2009. 18:31
     Bravo ! Odlično ! Napokon !
    0 0

erykah @ 10.2.2009. 19:36

Licemjerno!

Mislim da nitko ne tjera ljude da se pojavljuju u emisiji. Prema tome, treba organizirati psihološku pomoć ljudima koji se prijavljuju.

0 0

gorlock @ 10.2.2009. 19:43

Licemjerno!

Mislim da nitko ne tjera ljude da se pojavljuju u emisiji. Prema tome, treba organizirati psihološku pomoć ljudima koji se prijavljuju.

Erykah

S ovim se slažem. Isto tako nitko Vas ne tjera niti gledati. Ja ne gledam. Kada prestanu i svi ostali gledati past će gledanost i ukinut će se, ovako će se još samo pojačati.  

Ovo je samo dobar povod onima koji ovo rade da nastave tako i dalje. A oni koji to gledaju i komentiraju kako je odvratno i kako ih to ponekad i zabavlja su još gori, kritiziraju i kritiziraju i uvijek iznova gledaju da bi opet mogli kritizirati.

0 0

nesretnik @ 10.2.2009. 19:55

M kakvo ukidanje,o čemu vi.Nitko ne tjera ljude da se prijavljuju a to što oni bezglavo trče za novcima njihova stvar.

A tko neće gledati ne mora,bar danas ima kanala pa šaltajte.

Ja osobno nisam ljubitelj i ne gledam ga obavezn,pogleda tu i tamo.Pa tko voli neka izvoli.

0 0

gordan @ 10.2.2009. 20:03

Licemjerno!

Erykah
    Da, ali prije nego se pojave u emisiji, možda bi nakon toga odustali.
    0 0

buzdovan @ 10.2.2009. 20:08

Zanimljivo pojavljivanje i ostavljanje komentara.

734, 738,...

Nastavi niz!

0 0

crna_guja @ 10.2.2009. 20:10

Super emisija! Izvrstan indikator ljudske gluposti i degeneracije modernog društva!

- da li ste ikad masturbirali u društvu drugih muškaraca?

- Da!Surprised

- Vaš odgovor je istinit!Surprised

... a kći mu u prvom redu... 

0 0

crna_guja @ 10.2.2009. 20:17

Ma dajte, pa tko bi sve te ljude izliječio. Ima ih suviše! Uostalom, tko im je kriv? Majka priroda i otac karikaturist!

0 0

franz @ 10.2.2009. 22:59

Licemjerno!

Erykah

... alles gut, bingo evo jedan pametan komentar!

.. cura mlada i kvalitetno razmišljanje, samo ja bi nadodao, ako se već iz nekakovih razloga mora prikazivati, neka to bude drugi vremenski termin, znači iza ponoći, ako nije problem! fala na razumijevanju!

franz

0 0

abaris28 @ 10.2.2009. 23:51
    ma ukinit će garant,mislim da su se svi retardirani već izredali....
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala