Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
U Srbiji domaće serije rekordno gledane
Prema istraživanju agencije AGB Nielsen Media Research Srbi obožavaju domaću dramsku produkciju

U Srbiji domaće serije rekordno gledane

1
    0 0

crna_guja @ 8.2.2009. 16:03

"Žikina dinastija"??? Pa tko to ne bi gledao? Vidiš već po naslovu da je za čistu desetku.

(nisam ja kreirala temu -tema je kreirana već odavno, a ja sam samo prva komentirala na dvije teme... btw - toliko puno komentara ima na portalu, da je dobro da držite distancu između postova, inače bi se sve zagušilo)

0 0

gorlock @ 8.2.2009. 16:33

"Žikina dinastija"??? Pa tko to ne bi gledao? Vidiš već po naslovu da je za čistu desetku.

(nisam ja kreirala temu -tema je kreirana već odavno, a ja sam samo prva komentirala na dvije teme... btw - toliko puno komentara ima na portalu, da je dobro da držite distancu između postova, inače bi se sve zagušilo)

crna_guja

Što je to u naslovu za čistu desetku, "žikina" ili "dinastija" , obrazloži to malo !

Da skratim, gledao, jesam ,za desetku nije, zapravo ne mogu objektivno ocjeniti pa niti neću. Ali baš me zanima što to je za desetku jer za desetku sigurno nije, a kamoli u naslovu ?

0 0

gordan @ 8.2.2009. 16:36
    Jesi li ti Gorlock ikada čuo za sarkazam?
    0 0

gorlock @ 8.2.2009. 16:51
    Jesi li ti Gorlock ikada čuo za sarkazam?
    gordan

Jesam, nije mi to potrebno dodatno objašnjavati !

Samo sam pitao sa stajališta ljubitelja filmske industrije što je u tom filmu za čistu desetku ? Meni nije evo evo ja ću pokušati realno ocijeniti film (govorim o prvom dijelu) i dati mu visoku 6/10.

Koju bi mu ti dao ocjenu ?

I koji se to film po naslovu može ocijeniti za čistu desetku ?!

0 0

gordan @ 8.2.2009. 17:34
    Ništa u tom filmu nije za 10, žena se sprdala. Ne postoji film za 10, a "Žikina dinastija" teško da je i za 3.

No Srbi su snimili masu dobrih filmova, primjerice: Maratonci trče počasni krug i Balkanski špijun su vrh njihove kinematografije (i šire), a i iz novije produkcije: Do koske, Bure baruta, Mali svet itd. itd.
    0 0

franz @ 8.2.2009. 19:04

.. ma postoji film za deset!

- Der untergang npr. - za šaku dolara - dobar, loš, zao - kum 1,2,3 i tako dalje i tako bliže!!

franz

0 0

gorlock @ 8.2.2009. 20:31

.. ma postoji film za deset!

- Der untergang npr. - za šaku dolara - dobar, loš, zao - kum 1,2,3 i tako dalje i tako bliže!!

franz

franz

Nisam znao franz da su i ovi filmovi koje si ti nabrojao srpski ! Laughing

Gordan ih je nabrojao nekoliko za neke čak nisam nikad čuo !

0 0

franz @ 8.2.2009. 20:37

.. ma neee, nikako, ja niti nisam niš komentirao te Vaše filmove, samo sam dao opčeniti komentar da postoje filmovi za desetku, naravno to nisu filmovi iz srbije koje sam napisao!

.. te serije niti gledam niti bi gledao, nerazumijem taj strani jezik!

franz

0 0

arnol @ 8.2.2009. 22:19

Hmm, serije ili filmovi ? Ne kužim "domaće", to su naši susedi.

Bila je davno neka sapunica Bolji život, za ostale pojma nemam.

Maratonci i Balkanski špijun  su stvarno filmovi za smijanje i smijanje.

Kako je lik u Balkanskom mučio podstanara, ono kad jadnik ide po ulici zavezane ruke za fotelju.

Kad bolje razmislim nije to bilo baš ni nemoguće u ona vremena. 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala