Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Pobjegli sa snimanja novog Tarantinovog filma
Sa snimanja novog Tarantinovog filma, westerna Django Unchained, bježi sve više glumaca

Pobjegli sa snimanja novog Tarantinovog filma

1
    0 0

boatenga @ 15.5.2012. 18:24
    Mene je čak strah gledat Inglourios Basterds jer pretpostavljam da ću na pola počet vrtit očima te će mi bit žao vremena potrošenog na torent..
    2 0

aya @ 15.5.2012. 20:17

Jel ovaj Maro Marušić ima ikakvu, spomena vrijednu, kvalifikaciju za pisanje filmskih kritika ili je ono što piše, zapravo, njegovo subjekivno mišljenje, kao i nas amatera?

Pitam zato, da se ne bih opet zatrčala čitat', prije nego pogledam tko je piskarao...iako, ...poslije dvije rečenice "autora nemreš promašit' "! Innocent

M.M. - odustani od pokušaja da budeš duhovit, vjeruj - ne ide ti!!!

0 0

ed_hunter @ 16.5.2012. 0:27
    svatko ima pravo napustiti snimanje filma, prije sam čitao kako su glumci uglavnom bili zadovoljni Tarantinom. ne bih tome čak niti pridavao previše značaja.
    osvrnuo bih se na tekst jer sumnjam da njegov autor nikad nije baš uhvatio smisao Tarantinovih filmova. teško mi je povjerovati baš da Tarantino živi na starim lovorikama, prije bih rekao da ovaj wannabe filmski kritičar živi od mišljenja drugih ljudi.
    0 0

olio @ 16.5.2012. 14:33
    inglorious i trošenje vrimena ? , to ne ide zajedno
    4 0

fox89 @ 17.5.2012. 13:25

M.M., inače bi na ovakav članak poludio i vjerojatno te dobrano i opsovao, ali čitajući sve što si do sada napisao mislim da si sam sebi dovoljna kazna i ova lakrdija koju pišeš nije vrijedna trošenja živaca, a još manje čitanja. načitao sam se gluposti, ali ovo kaj ti pišeš nema veze s vezom!

Da mu ovo idete reći i objasniti, vjerojatno bi poludio.

vjeruj mi nebi, vjerojatno bi ti se pošteno nasmijao, isto kao i ja Šuti keep on man, you suck!

0 0

bbcdpg @ 23.5.2012. 19:01

Registrirao sam se samo kako bi ti prenio jednu svoju misao. Tvoja ne informiranost i osoban zaključak u članku je spoj jedne debilne osobe. Pojma nemaš o filmu niti na amaterskoj razini.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala