Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Portugalska: Marina Jerković se osramotila u Kunolovcu
Voditeljica kviza pokazala je neupućenost u zemljopis, pa je prekrstila Portugal

"Portugalska": Marina Jerković se osramotila u Kunolovcu

1
    0 0

gor @ 3.2.2009. 17:23
    Eto koliko profesionalizma ima danas u biranju voditelja za TV. Govorna mana je u biti vrlo mala mana naspram ovakvih bisera. Baš me zanima koji je kriterij pri zapošljavanju. Veličina IQ-ua sigurno nije. Možda veličina nečeg drugog. Grudnjaka recimo ili tako nešto.
    0 0

buzdovan @ 3.2.2009. 17:47

Ma, fakat je glupa!

Prizna Portugalsku, a ima toliko puno drugih zemalja s dva A kao na primjer Islandska ili Ukrajinska!

Laughing 

0 0

buzdovan @ 3.2.2009. 17:49

"Ma šefovi se ne ljute na mene, znaju da se pogreške događaju. A ja se još smijem svojoj brzopletosti, ne mogu vjerovati da sam još ponavljala 'Portugalska’. Ispričavam se gledateljima", rekla je Marina nakon "incidenta", ali više nego gledateljima trebala bi se ispričati svojoj profesorici zemljopisa, i svima onima koji su joj dali maturalnu svjedožbu. Sasvim očito, nije ju zaslužila."

Navodno se prvo ispričala svojoj logopedici i djelatnicima klinike za osobe s posebnim potrebama, a zatim sama sebi. Naime, naletjela je na ogledalo u zahodu pa se u prvi tren nije prepoznala...

0 0

arnol @ 3.2.2009. 17:56
     Užas još jedna u nizu tko zna zbog čega zaposlena na televiziji, niti je njoj niti toj sramoti zvanoj Glupolovac mjesto u medijima !
    0 0

gorlock @ 3.2.2009. 18:32
    Eto koliko profesionalizma ima danas u biranju voditelja za TV. Govorna mana je u biti vrlo mala mana naspram ovakvih bisera. Baš me zanima koji je kriterij pri zapošljavanju. Veličina IQ-ua sigurno nije. Možda veličina nečeg drugog. Grudnjaka recimo ili tako nešto.
    gor

Slažem se kolega Gor s tvojim komentarom. Smile

Ali idemo malo začiniti ovu raspravu Laughing što ako je Marina Jerković u pravu a mi je samo nismo shvatili, što ako je "Portugalska" samo neka izvedenica ili tuđica ?

Može biti i "Portugalija"  

Ili se ona samo umjetnički izrazila ?  

Ali u svakom slučaju ona svojoj tv-kući donosi lovu, tako da možemo još očekivati "šampionat" u muženju love !

0 0

franz @ 3.2.2009. 18:46

........mi se smijemo, a možda je curka u pravu!! jer možda je mislila na jednu od država s nekog drugog planeta, koja eto igrom slučaja ima sličan naziv s državom s ovog planeta, i nalazi se!  ajoj di se nalazi na kojem kontinentu, s kim graniči?? ma to zna naša Marina sigurno!!!  Cool

.. mislim pa to znaju i ptice na grani cvrk cvrk

am besten

franz

0 0

gor @ 3.2.2009. 18:58

........mi se smijemo, a možda je curka u pravu!! jer možda je mislila na jednu od država s nekog drugog planeta, koja eto igrom slučaja ima sličan naziv s državom s ovog planeta, i nalazi se!  ajoj di se nalazi na kojem kontinentu, s kim graniči?? ma to zna naša Marina sigurno!!!  Cool

.. mislim pa to znaju i ptice na grani cvrk cvrk

am besten

franz

Ma to ti je na planetu Stupidon, galaksija Neukson udaljena oko 5 Marininih misli odavde. To ti je otprilike:

1 Marinina misao = 3,85478962 svjetlosnih godina. Misli tak brzo da je mjerna jedinica po njoj napravljena jer je svjetlosna godina premala.

0 0

korisnik @ 3.2.2009. 19:42
    nije to ništa! kaže gledatelj "kalifornija" a ona odbije taj odgovor jer je to grad, ali se onda ispravi i kaže da je to POKRAJINA, i naravno, opet ne prihvati! ako cura ne zna da je kalifornija savezna DRŽAVA (s 2 "A" u sebi) onda stvarno...
    0 0

buzdovan @ 3.2.2009. 20:21

Iako sam fasciniran količinom iskazane gluposti, još me više fascinira način na koji se biraju voditeljice poput Marine Jurković!?

Možda bi netko mogao priupitati urednike i ostale odgovorne koji kreiraju kadrovsku politiku na spomenutoj televiziji?

Navodno su ostale kandidatkinje pale na usmenom i pismenom ispitu.

Marina je prošla oba. Prvo je položila oralni, a zatim i analni...

0 0

crna_guja @ 3.2.2009. 20:46

Iako sam fasciniran količinom iskazane gluposti, još me više fascinira način na koji se biraju voditeljice poput Marine Jurković!?

Možda bi netko mogao priupitati urednike i ostale odgovorne koji kreiraju kadrovsku politiku na spomenutoj televiziji?

Navodno su ostale kandidatkinje pale na usmenom i pismenom ispitu.

Marina je prošla oba. Prvo je položila oralni, a zatim i analni...

buzdovan

Eh! Sad bi ti kazao kako ona nema drugih kvaliteta osim analskih, oralskih i portugalskih! Ma daaaaj!

Laughing

0 0

skype @ 3.2.2009. 23:41

Ne može Cavtat, rekli smo samo gradove u Hrvatskoj , Cavtat je u Crnoj Gori.  

0 0

buzdovan @ 4.2.2009. 0:10

Znate li koliko riječ G L I S T A ima slova!?

P E T !

0 0

skype @ 4.2.2009. 15:45

Znate li koliko riječ G L I S T A ima slova!?

P E T !

buzdovan
    -Muško od gliste GLIST ima 5 slova!

0 0

alenka29 @ 11.6.2009. 14:26

Pak kaj vam je? Marina je pravilno postopala. Portugalska je Portugalska (po slovensko :)).  Deklica je luštna, morala bi biti TOP MODEL Hrvatske!  Pustite jo pri miru, pri nas v Sloveniji jo obožujemo.

Vsi, ki jo kritizirate ste ljubosumni nanjo in brez pomanjkanja osnovne kulture!

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala