Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Prekinite s filmocidom na HRT-u, apelira Hrvatski filmski ljetopis
Filmski kritičari traže zaštitu filmske kulture na HRT-u jer javna televizija nemilice filmove prekida reklamama

Prekinite s filmocidom na HRT-u, apelira "Hrvatski filmski ljetop

1
    0 0

crnisokol @ 24.1.2012. 9:33
    pa na HRT-u su reklame stvarno minimalne za vrijeme filmova...jel on možda gledao što rade na RTL-u i Novoj?
    0 0

karakteran @ 24.1.2012. 9:42
    čovjek ima pravo za reklame jer je ovo javna televizija žive od harača ne ovise o marketingu kao rtl i nova. samo je trebao dodati još jedno, najbitnije: ne puštajte smeće od filmova.
    0 0

bearfoot @ 24.1.2012. 10:39
    istina... ne znam kako su uopće kao javna televizija na pretplati ishodili dozvolu za reklame usred filmova...politika...koliko ja znam javna televizija nabavlja autorizirane kopije filmova po povoljnijim uvjetima ili paketima, upravo zbog toga i obavezni su puštati filmove bez prekida do zadnjeg slova na credits-u, to je dio kupljenih prava i obaveza...komercijalne televizije posluju po drugim pravilima, zato tamo često imamo iskasapljene filmove...bar koliko sam ja o temi informiran...
    0 0

kajo @ 24.1.2012. 20:06
    mislim da je najbolje rješenje ono što su napravili taljani, na pola filma stave 10 min reklama tako ne prekidaju jako film i ujedno daju malu pauzu za skok do frižidera ili wc-a
    0 0

crnisokol @ 24.1.2012. 20:11
    mislim da je najbolje rješenje ono što su napravili taljani, na pola filma stave 10 min reklama tako ne prekidaju jako film i ujedno daju malu pauzu za skok do frižidera ili wc-a
    kajo

a dobro da HRT ne radi to isto samo reklame traju max 5 min :D...osim ako je film poduži onda ga dvaput prekinu...

barem se meni čini da je takva praksa na HRT-u zadnjih, recimo, pola god

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala