Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Steven Spielberg: Gunđam i čistim po kući, ako ne snimam
Moja obitelj prva naziva studio i pita imaju li novi projekt za mene, jer sam nepodnošljiv za život, kaže redatelj

Steven Spielberg: Gunđam i čistim po kući, ako ne snimam

1
    0 1

karakteran @ 20.1.2012. 18:28
    kakvo smeće. zar zaista svi moramo pušit njegove mediokritetske nakićene spektakle?
    0 0

gajski @ 20.1.2012. 20:15

Lik je Lumen u svijetu filma.

Ja ga ne mirišem nešto posebito, al ponavljam LUMEN. 

0 0

crnisokol @ 20.1.2012. 21:52
    A čuj Karakteran je alergičan na patetiku i spektakle Cool
    0 1

karakteran @ 21.1.2012. 10:49
    A čuj Karakteran je alergičan na patetiku i spektakle Cool
    crnisokol

ima nešto istine u tome što kažeš. ja bih to možda još bolje preformulirao: alergičan sam na patetične spektakle. lik još nije shvatio zašto nije dorastao coppoli, polanskom, carpenteru i avildsenu, a bome i stoneu. misli da nakićenim patetičnim spektaklima može postat vrhunski umjetnik. ova petorica spomenutih su za njega televizija u boji.

no dok je mediokriteta, bit će i spielberg sveta krava. :bljuv

0 0

bearfoot @ 21.1.2012. 11:38

ima nešto istine u tome što kažeš. ja bih to možda još bolje preformulirao: alergičan sam na patetične spektakle. lik još nije shvatio zašto nije dorastao coppoli, polanskom, carpenteru i avildsenu, a bome i stoneu. misli da nakićenim patetičnim spektaklima može postat vrhunski umjetnik. ova petorica spomenutih su za njega televizija u boji.

no dok je mediokriteta, bit će i spielberg sveta krava. :bljuv

karakteran

Spielber je sveta krava samo u @karamkera svijetu,

a što se tiče lažne patetike, spominjani Avildsen i njegov Rocky je sigurno u top5 filmova na tom polju , film koji je uberdozama lažne patetike stvorio heroja plemenite sportske vještine kao što je boks, degradirajući i omalovažavajući sve što taj sport predstavlja kroz svoju povijest, i sva znoj, krv i suze svih boksača koji žele uspjeti...

to što je taj film vizionarski "predvidio" kako će izgledati boks danas, to je već druga tema...

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala