Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Ipak stiže Star Wars: Underworld televizijska serija
Serija se neće fokusirati na glavne likove iz filmova, već oko sporednih koji su jednako bitni u galaksiji

Ipak stiže "Star Wars: Underworld" televizijska serija

1
    0 0

olio @ 12.1.2012. 10:56

Najdraže mi je kad lucas i ekipa plače da nemogu nešto napraviti jer su efekti skupi i nisu dovoljno razvijeni... Da Lucas i ostali ne bi slučajno digli guzice iz stolice i snimali na pravim lokacijama.

Pa star wars je izaša 1977, a oni u 2012 plaču zbog efekata. Još da shvate da nije sve u spešl efektima i da ne treba svako malo bit spektakularna borba ili eksplozija pa da se potrude radit na razvoju likova i priče.

Idem gledat star trekSmile 

0 0

fox89 @ 12.1.2012. 16:43
    Idem gledat star trekSmile 
    olio

back on topic: malo sam skeptičan u vezi tih star wars serija, a posebno zato kaj lucas u zadnje vrijeme radi samo gluposti, a tu prvenstveno mislim na "bogohulne" preinake na staroj trilogiji, a nakon toga i na bespotrebna prva 3 nastavka ili prequela (kak je već kome draže).
    0 0

ed_hunter @ 13.1.2012. 21:56
    iako ne tvrdim da je čar Star Wars serijala samo u Jedi vitezovima i lightsaberima, mislim da će taj aspekt jako nedostajati ukoliko se zaista fokusiraju na razdoblje između dvije trilogije. osobno bi više volio vidjeti nekoga sposobnog da se pozabavi radnjom u Staroj Republici, kao što su se bavili u nekim igrama koje su, uzgred rečeno, imale možda i intrigantniju priču nego glavni serijal.
    0 0

mario @ 14.1.2012. 0:17
    iako ne tvrdim da je čar Star Wars serijala samo u Jedi vitezovima i lightsaberima, mislim da će taj aspekt jako nedostajati ukoliko se zaista fokusiraju na razdoblje između dvije trilogije. osobno bi više volio vidjeti nekoga sposobnog da se pozabavi radnjom u Staroj Republici, kao što su se bavili u nekim igrama koje su, uzgred rečeno, imale možda i intrigantniju priču nego glavni serijal.
    ed_hunter

O da, Kotor serijal je genijalan, puno mi je zanimiljivija priča nego ona u filmovima. Btw. nedavno je izašao i MMO smješten u Star Wars svijet.. Star Wars: The Old Republic se zove.

Što se tiče serije, sigurno ću je gledati jer obožavam SW mitologiju (filmovi su mi ali nisam fanboy).

0 0

crnisokol @ 14.1.2012. 10:44

O da, Kotor serijal je genijalan, puno mi je zanimiljivija priča nego ona u filmovima. Btw. nedavno je izašao i MMO smješten u Star Wars svijet.. Star Wars: The Old Republic se zove.

Što se tiče serije, sigurno ću je gledati jer obožavam SW mitologiju (filmovi su mi ali nisam fanboy).

mario

jep..prvi KOTOR je imao najbolju priču u jednoj igri ikad
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala