Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Goran Višnjić izvrijeđao bivšu ljubavnicu i majku svoje kćeri
Patološka lažljivica, psihički poremećena osoba - samo su neki od epiteta kojima Višnjić časti Mirelu

Goran Višnjić izvrijeđao bivšu ljubavnicu i majku svoje kćeri

1
    0 0

buzdovan @ 2.2.2009. 11:38

Sukob Mirele Ru.pičke i Antuna Prdoljaka je poput dvoboja titana!

Samo, ovo je u biti dvoboj redikula!

Ne volim Mirelu, jebeno mi je iritantna, ali joj zahvaljujem na svakoj sekundi živciranja koju je priuštila ovom propalom političaru i redikulu...

0 0

arnol @ 2.2.2009. 11:47

I time dovoljno rekao o samome sebi !

Višnjić i Rupićeva su savršen par ! 

0 0

crna_guja @ 2.2.2009. 12:04

Dok si ga umaka nije bila phihička bolesnica. Onda je bila ukras oko pi*ke! A sad ti više nije draga...

Ma daj Višnjiću, odvratan si ti, punac ti, žena ti, ali i rupetina od Rupićke kojoj je moral apsolutna nepoznanica !

Strava u ulici brijestova!

PS: I Višnjiću, koliko si puta u životu posjetio svoje (JEDINO) dijete??? Budalo nijedna!

0 0

arnol @ 2.2.2009. 15:04

Zašto se uopće javlja gospodin punac, kad nije ni kod njega situacija puno drugačija ?

Ni prva ni posljednja nečija izvanbračna veza iz koje ponekad izađe i djete !

To je tako tužno kako se mi ljudi možemo nisko spuštati zbog neodgovornosti, taštine, vlastite brzopletosti.

Gledam ponovo taj prilog, ne nije ni prva ni zadnja drama Višnjić-Rupić-Vrdoljak, pa se pitam dali bi im svima bilo bolje da pokušaju živjeti onako kako tvrde da žive. 

Možda da mediji ignoriraju ispade svih sudionika te stereotipne priče o preljubu njegovim mogućim posljedicama i moćnom puncu ?

Ili da snime sapunicu, pa im nakon tamo nekog 524. nastavka dosadi ? 

0 0

skype @ 2.2.2009. 21:56
    Izvrijeđao je samog sebe,  umjesto da se pokrije po ušima i muči on se još više blamira. Papan!
    0 0

gorlock @ 2.2.2009. 22:16

Kako li je samo lako popljuvati nekog tko se ne može obraniti iliti ga otraćati.

Nisam upućen u njihove odnose, a ono što mediji pišu ne smatram vjerodostojnim.

Tako da se divim Vašim komentarima, moj je jedini komentar na ovo (klasični američki odgovor) no comment !

0 0

crna_guja @ 2.2.2009. 22:27

Kako li je samo lako popljuvati nekog tko se ne može obraniti iliti ga otraćati.

Nisam upućen u njihove odnose, a ono što mediji pišu ne smatram vjerodostojnim.

Tako da se divim Vašim komentarima, moj je jedini komentar na ovo (klasični američki odgovor) no comment !

gorlock
    E, kad bi to uvijek bilo tako.... kamo li lipe sriće, srićo moja.....Laughing
    0 0

arnol @ 3.2.2009. 21:46

Ja samo gotovo garantiram da će ovakvih ispada biti još puno.

Zbog djevojčice bi trebali prikočiti, ali.... 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala