Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Zašto je Kevin Costner zapravo odbio Tarantina?
Kao razlog navode se neodgovarajući termini snimanja, no mnogima je to odmah na prvu bilo sumnjivo

Zašto je Kevin Costner zapravo odbio Tarantina?

1
    0 0

david_1991 @ 20.9.2011. 12:58
    ..koji glupi razlog za odbit ulogu..pravom glumcu je uloga takvog negativca najveći izazov,a pogotovo bi trebala biti Costneru kojemu je karijera u silaznoj putanji i ova bi ga uloga sigurno "vratila u život",da se tako izrazim..
    0 0

bozoli @ 20.9.2011. 20:22

Ne vidim po čemu "pravi glumac" treba birati ulogu prema tome koliko je izazovna. Glumiti negativca je jednako lako/teško kao i glumiti heroja. Ono što je između je vrlo tricky...

Ponekad mislim da su i Tarantino, i braća Cohen, i Rodriguez, i Ritchie veliki kreteni jer ne znaju snimati ništa drugo do nasilne filmove.

0 0

fox89 @ 20.9.2011. 23:59

Ponekad mislim da su i Tarantino, i braća Cohen, i Rodriguez, i Ritchie veliki kreteni jer ne znaju snimati ništa drugo do nasilne filmove.

bozoli

O.o imaju braća coen puno filmova koji nisu nasilni.

aaaa tarantino je "one & only" i njegovi "nasilni" filmovi, kako si ti to nazvala, su baš zato i posebni. ne pretjeruje on bez razloga Wink

rodriguez i njegovi nasilni filmovi su "moderni trash" i baš zbog toga su bespotrebno nasilje i hektolitri krvi nužno potrebni. on sam je rekao da pokušava oživiti trash film, a pravi trash film (kojeg je rodriguez doveo do savršenstva) nije trash, ako nema već prije navedenog nasilja, krvi i crnog humora Smile

a kaj se tiče kevina i njegovog odbijanja uloge, mislim da je napravio veliku grešku jer bi mu ovaj film pomogao u njegovoj karijeri koja je trenutno na nekoj nazovimototako uzlaznoj putanji...

cheers.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala