Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Big Brother Apokalipsa
Čak i najzagriženije ateiste pri pogledu na Soraje, Nirmale, Georgeve... koji su ušli u BB arenu, spopada neugodna pomisao da je "Kraj blizu"

Big Brother Apokalipsa

1
    0 0

imba @ 15.3.2011. 14:00

savršen članak, potpuno se slažem sa svime napisanim.

još bih samo dodao da ova negledljiva situacija traje već neko vrijeme, i ja osobno zaista ne razumijem tko može sa zanimanjem gledati turske i hrvatske serije, a o tzv. "reality showovima" da i ne pričam.   

Nažalost to traje već barem 5 godina, što je drastično promijenilo moju naviku gledanja televizije u samo onda kada nemam apsolutno nikakav drugi izvor zabave/informacija.    

Očekujem promjene na bolje, nadam se što skorije.

0 0

gor @ 15.3.2011. 14:14

Istina je da se vremena mijenjaju, a ljudi ostaju isti. Kao što je Antulov dobro napisao, arene s divljim životinjama i ljudima su zabranjene, ali ljudi su još uvijek željni gledanja krvi i sramote - tuđe naravno. Valjda je to neka nastrana potreba da bi se osjećali bolje, u smislu: "ima i većih kretena od mene" ili "nije meni najgore". Srećom po njih egzibicionista uvijek ima tako da će i kandidata i za morbidnije show-ove od ovog uvijek biti.
    A s koje strane leži većina, s one koji uživaju gledajući to i slično tome ili s one koji smatraju da takve predstave sramote ljude, pokazuju statistike gledanosti Cry

0 0

sever69 @ 15.3.2011. 14:49

Još jedno teško sranje na televiziji i još jedna od mnogobrojnih stvari koje nebudu ni prismrdile mom TV-u! Dvije godine nisam pogledao skoro ništa na tv-u, osim eventualno vijesti. I sve to zbog raznoraznih blesavih sapunica i gluposti s kojima truju narod, čine ga glupim.

Mislio sam, nije narod tolko glup, vidjet će televizije da se ne isplati puštat sranja u eter, ali kolko vidim prevario sam se. Dobili su koncesije za još par novih programa, da mogu još bolje i jače zatupljivat ljude! A gledanost samo raste! Pa kolko se samo sapunjara prikazuje dnevno? Blažena kabelska.

Zaključak? Zaglupljivanje naroda....

0 0

hitman_4 @ 15.3.2011. 17:55

freak show,nemam ništa protiv big brothera,sasvim mi je svejedno hoće li u 20 h ići bb,ples sa zvijezdama ili turska sapunica,....sve je to smeće tj. cirkus.ljudi su ti koji biraju program.bude li bb imao gledanost manju od 7-8%, vjerovatno će ga ukinuti,baš kao što su ukinuli onaj propali celebrity bb, koji je trajao samo 2 tjedna,razlog:slaba gledanost.

0 0

bumerang @ 15.3.2011. 19:55
    vec duze razmisljam o nasoj TV. Naravno,Ona ce uvijek opstati.Kupujuci svakakva sranja ,zasto?. To vec svi znamo. To silovanje traje vec godinama,gledajuci spanjolske,meksicke,turske serije a i razni Big Brotheri.Postoji li nesto da se stane na kraj. Ne,jer ljudima JEDINO u ovoj osiromasenoj situaciji preostaje KRUHA I TV-a.(i to sve jeftino)
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala