Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Nicole Kidman priznala da se srami uloge u Australiji
Film je koštao više od 50 milijuna funti, ali je glumica nakon njega - propala u zemlju od srama

Nicole Kidman priznala da se srami uloge u "Australiji&

1
    0 0

buzdovan @ 12.1.2009. 10:39

Može li mi netko od filmofila navesti barem jedan film u kojem je Nicole Kidman opravdala milijunske honorare koje, po mom mišljenju nezasluženo, dobija!?  

0 0

crna_guja @ 12.1.2009. 11:45

Možda se nisam baš ja trebala javiti, jer i nisam neki filmofil, ali... meni je ona draga. I kao glumica i kao pjevačica, a i drugi dobiju više nego zasluže, pa može i ona. Nije to neko čudo u Holywoodu. meni je simpa da je imala snage priznati kako je podbacila.

Eto! Innocent

0 0

gorlock @ 12.1.2009. 16:34

Može li mi netko od filmofila navesti barem jedan film u kojem je Nicole Kidman opravdala milijunske honorare koje, po mom mišljenju nezasluženo, dobija!?  

buzdovan

Ne znam koliko je dobila za onaj film u kojem glumi sa Tomom Cruise - om, (zaboravio sam ime-daleki horizonti ili tako nešto) ali taj film je sasvim ok i njena uloga također.

Radnja filma: odlaze u Ameriku i utrkuju se za neku zemlju, on boksa,  ona se prostituira - tako nešto.

0 0

buzdovan @ 12.1.2009. 16:48

Film se zove Far and Away, naši su ga preveli kao Daleki horizonti.

Definitivno ima filmova u kojima je Kidmanica odigrala solidno, ali meni se jednostavno ne sviđa kao glumica...

Priznajem, subjektivan sam!

0 0

crna_guja @ 12.1.2009. 18:31
    Definitivno ima filmova u kojima je Kidmanica odigrala solidno, ali meni se jednostavno ne sviđa kao glumica...

Priznajem, subjektivan sam!

buzdovan

Eto Buzdi! Sad si mi i ti simpa kad si priznao da si subjektivan! Wink
    0 0

arnol @ 12.1.2009. 20:06
    Pardon na upadu, ma kako bila neprimjetna Kidmanova, njezin Bankok Hilton je bio možda najbolji film koji je snimila. Kako za koga.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala