Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Vatrena Shakira 'zapalit' će Arenu Zagreb 11. svibnja!
Energičnoj Kolumbijki, vlasnici hitova 'Waka, waka' i 'Hips don't lie', ovo je drugi posjet Hrvatskoj u pet godina

Vatrena Shakira 'zapalit' će Arenu Zagreb 11. svibnja!

1
    0 0

drmagma @ 22.2.2011. 19:33
    Ipak mi je žao dati 300 kn karte Tongue out
    0 0

gorlock @ 23.2.2011. 17:14

Što tu uopće ima zanimljivo, o pjevanju pojma nema......

Evo Vam jedan video pa probajte usporediti Lili i Shakiru, a kad to napravite probajte zamisliti tu vrstu umjetnosti na neku glazbenu podlogu recimo iz produkcije TURBO FOLKA. 

Dakle Shakira će "zapaliti" Arenu hrpom pirotehničkih sredstava i privući hrpu pohotnika i poludrogiranih sljedbenika, te čast iznimkama koji će se naći na ovom koncertu iz tko zna kojeg razloga. Možda netko baš voli ovu vrstu glazbe, možda djeluje kao psihoterapeutsko sredstvo ili za neke bi taj glazbeno scenski spektakl mogao biti erekcijsko sredstvo. 

U svakom slučaju Bravo Shakira na uspjehu - zaluđenost masama -, nadam se da će u recesijskoj Hrvatskoj, pronaći koja kuna i za ovaj događaj, da vjerne horde Shakirinih sljedbenika neće razočarati. 

A EVO I LILI -

0 0

bearfoot @ 23.2.2011. 17:40
    može ona vrtit' bokovima dan i noć, bez pirotehnike ne vidim ja tu "vatre"...
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala