Što se tiče pretplate, nitko je ne voli, tu smo svi suglasni. Što se tiče loših reklama, ja ću opet reći bolje su od nikakvih, ako ništa natjerat će Vas kao mene da prebacite na drugi kanal, pa će tamo možda biti nešto zanimljivije i eto im gledanost. Obično to i činim ili sjednem za komp. nešto prokomentiram kao sada, popijem vode ili obavim što već moram. Ali nisu reklame sve zlo na TV-u, dugo bi trajalo da krenem nabrajat.
Zato volim ovu stranicu, budući imam veliki izbor tv-programa 200-njak (što satelitske, što IPTV-a, zemaljske), pogledam što je na rasporedu, pročitam poneku kritiku ili pogledam trailer nekog filma itd.
No, što se tiče reklama nisu samo naše tv-postaje takove i ostale su iste. A programi sve je to slično, ako netko mašta o HBO-u, ništa ne propušta, konkretno niti za Božić niti sad nemaju ama baš ništa atraktivno, samo vrte reprize.
Recept je jednostavan, izbjegavajte gledanje neprimjerenih sadržaja, a reklame ma dajte što bi onda rekli za jumbo plakate koji su također često puta neprimjerenih sadržaja........
Hvala autorima ove stranice na opširnim i točnim izvještajima tv-sadržaja, kao i ostalih tema vezanih uz film, i još ću jednom sad kao papagaj, smanjite trač rubrike.
SRETNA NOVA 2009!
Lijep pozdrav
Gorlock!