Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Vanja Halilović nema pojma što će nakon Exkluziva
Voditeljica ide na odmor - umorilo ju je čitanje najava s blesimetra, i to jednom tjedno

Vanja Halilović nema pojma što će nakon "Exkluziva"

1
    0 0

buzdovan @ 29.12.2008. 13:45

Umorila se!? Hebote, pa nije kopala kanale!Smile

Inače, mislim da su uvjeti angažmana nove voditeljice nerealni i objektivno gledajući preteški. "Treba biti lijepa plavuša koja bezgrešno čita s blesimetra..."!? Hm, teško spojivo! A je l' smije imati malu govornu manu? Znam jednu koja zadovoljava pola traženih uvjeta...Wink

0 0

jana_banana @ 29.12.2008. 15:42

Inače, mislim da su uvjeti angažmana nove voditeljice nerealni i objektivno gledajući preteški. "Treba biti lijepa plavuša koja bezgrešno čita s blesimetra..."!? Hm, teško spojivo! A je l' smije imati malu govornu manu? Znam jednu koja zadovoljava pola traženih uvjeta...Wink

buzdovan

viš, viš buzdovane - riješio si problem u tili čas. jedino još ne znamo zna li čitati??? Cool
    0 0

gorlock @ 29.12.2008. 21:20

buzdovan

Lijepo si se opisao, nemam što dodati. Laughing
    0 0

gordan @ 29.12.2008. 21:37
    Gorlock, tebi baš dosadno u životu pa se moraš posvađat sa svakim na forumu... A najgore od svega je što onda pratiš po temama osobu koja se drznula suprotstaviti se tvojim "nepogrešivim" stavovima i svako malo pikneš. Kad te pak netko izvrijeđa, onda su krivi svi osim tebe. Eto, tebe se vrijeđa, a administrator ne kažnjava osobu koja se to usudila.
    0 0

buzdovan @ 29.12.2008. 21:41

Gorlocku je dosadno u glavi, a ne u životu! Propuh...

Nije mi jasno kojim se pravom prvi upušta u prozivanje drugih korisnika i pametovanje, a nije u stanju prihvatiti konstruktivni odgovor ili ciljanu repliku!? Mene podjebava na svim mojim komentarima, ničim izazvan!

Gorlock, sam si predložio pa se drži toga. Ostavi me na miru i svi sretni i zadovoljni.

Još jednom, aj, bok!Laughing

0 0

gorlock @ 29.12.2008. 22:01

Gorlocku je dosadno u glavi, a ne u životu! Propuh...

Nije mi jasno kojim se pravom prvi upušta u prozivanje drugih korisnika i pametovanje, a nije u stanju prihvatiti konstruktivni odgovor ili ciljanu repliku!? Mene podjebava na svim mojim komentarima, ničim izazvan!

Gorlock, sam si predložio pa se drži toga. Ostavi me na miru i svi sretni i zadovoljni.

Još jednom, aj, bok!Laughing

buzdovan

Na temu video spota Simone sam ja dao svoj komentar, a ti si napao mene, što bi bilo da sam ja možda rekao da mi se Simona baš jako sviđa, kako bi me onda tek napao. Još si jedan u nizu koji ne trpi kritiku na svoj račun, baš kao i u ovoj temi. Možda sam se ja samo našalio, a možda i mislim ozbiljno.

Očigledno nije istina da nisam "ničim izazvan". I ponavljam nisam ja tebe napao niti druge već si ti taj koji je izazvao mene. I sa ovom temom sam završio.

0 0

buzdovan @ 29.12.2008. 22:21

"Možda sam se ja samo našalio, a možda i mislim ozbiljno."

A, možda su u šumi!?Laughing

0 0

gorlock @ 29.12.2008. 22:27

"Možda sam se ja samo našalio, a možda i mislim ozbiljno."

A, možda su u šumi!?Laughing

buzdovan

ZA PRIVATNE PORUKE postoji opcija, pa pošalji koju, i  raspali se s tim buzdovanom po glavi da dođeš sebi.

LaughingLaughing 

0 0

buzdovan @ 29.12.2008. 22:35

Ništa ne razumijem!?

"Raspali se s tim buzdovanom po glavi"!? Da li da raspalim sebe ili buzdovana? I čime da se raspalim po glavi?

Malo nas hebe hrvatska gramatika...Laughing

Aj, bok!Wink

0 0

gorlock @ 29.12.2008. 22:42

Buzdovan (tur.buzdogan) je hladno oružje za blisku borbu, koje je nastalo usavršavanjem drevne toljage. Nastao je tako što je bat zadebljan na jednom kraju u obliku kugle. U tu kuglu su se kasnije stavljalo kamenje ili metalni šiljci. Kasnije se izrađivao od metala.

ČIsto malo da te isprobam da znam s kim imam posla. Vidim da si raspoložen za intelektualno "nadhebavanje", ali kao što rekoh, nisam pogrješio, tvoj avatar sve govori NEANDERTALAC.

S tobom sam završio. LaughingLaughing

p.s. Ispričavam se svim čitateljima za neumjesne komentare koje nemaju veze sa temom.

0 0

buzdovan @ 29.12.2008. 22:48
    Bravo! Sjedni, vrlo dobar.Laughing
    0 0

gorlock @ 29.12.2008. 23:01

Živio, trebao sam odmah pretpostaviti da to iz tebe govori alkohol.

0 0

arnol @ 6.1.2009. 4:27
    Ajoj što će !!!!! Ma koju jeeee ! Kokoš, više, manje. Neka reklamira čokoladno mlijeko.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala