Gledam i jednog i drugog podjednako, nego, iako Survivorman je veća faca (što mu priznam), njegove emisije su upravo zbog te samostalnosti malo usporenije, pa često zadrijemam dok ga gledam
... a bude mi ga i žao... Sjećam se kada je snimao scenu kada se spušta niz planinu, pa jadan postavi kameru, pa se snima kako se spušta 15 minuta, pa se vraća po kameru, i onda se opet spušta - i na tim živcima mu svaka čast!
S druge strane, Bear, kako kažeš, vuče svu tu ekipu i prvu pomoć, ali je zato skloniji izvođenju gluposti, pa mi pak nekad takav pristup bolje dogovara. Dinamičnije je.
P.S. Savjetujem ti da pogledaš dokumentarac kojeg je Bear snimio sa legijom stranaca - taj mi je jedan od dražih. Već se dosta puta vrtio na kabelskoj.
senilno_magare
Mmmm, istina da je Survivorman dosta sporiji od Man vs. Wild, no meni se sviđa taj njegov pristup, dok Bear više pokušava zadiviti i zabaviti gledatelje. Mislim da znam za tu epizodu, kad je baš pokazao kako namješta kadar i šta radi sa kamerama. Sad snima novu seriju, Beyond Survival, gdje više nije sam, već bude sa raznim plemenima i narodima koji i dalje žive po drevnim običajima. Za sada sam pogledao kad je bio u Šri Lanci i negdje u Maleziji sa ljudima koji praktički cijeli život na brodovima provode.
Bacit ću pogleda i na taj dokumentarac kad već preporučuješ.