Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Nova tv povukla tursku sapunicu nakon 4 dana!
U nezapamćenoj histeriji oko turskih sapunica i najezdi na hrvatske domove, pala je i prva žrtva

Nova tv povukla tursku sapunicu nakon 4 dana!

1 2 3
    0 0

zubak @ 27.9.2010. 20:38

Zamolila bih sve forumaše da izbjegavaju vrijeđati jedni druge. I suptilne i diskretne uvrede su nepoželjne (slobodno kritizirajte bilo koga na svijetu tko nije registrirani korisnik ovog portala:) Također bih zamolila da se postovi ograničavaju na temu koju sugerira naslov.

Hvala!

niA
    Ljepo izbrijane noge.

0 0

bozoli @ 27.9.2010. 20:43

Evo samo da kažem kako postoji i dobra strana turske sapunice - moja 50-something mama je počela gledati ovu (i neke druge) serije preko interneta. Huraaa! ;)

P.S. Govorimo o ženi koja je do jučer bila internetski nepismena i olako osuđivala prekomjerno vrijeme njezina djeca provedu na internetu. Talking about an irony...

0 0

jovil @ 27.9.2010. 20:44

Ajde Voltrone vise ne seri,pojavio se i odma svih peres nabavi ti VD -40,da ne koroziras.

Jovil brate ti si prica za sebe ,tko tebe  razumije taj je luđi od tebe.Ajd svi vi kod mene na pivo,da gledamo Seherezadu i vrtimo janjca.

Lukav si Jovile,lukav i dobar igrac,RESPECT. ili su lud,nesto brate je.

zubak

Samo sam htia dat malo pozitivnog i provincijalnog traga na ovom sajtu, bez ikakve zle pomisli.

Naprotiv!.Volim ovaj sajt i nitko me neće istjerat vani, pogotovo ne novaci na ovom sajtu, kao što je Voltron.

0 0

bozoli @ 27.9.2010. 20:58

Ok, dečeci, here's the game plan. Nema vrijeđanja. Točka.

Osobno se smatram članicom društva u kojem su svi njegovi članovi ravnopravni. Šta sad Magare je broj 1441, a ja 3006, pa sva njegova mišljenja su bolja od mojih. Ili ćemo rangirati ljude po broju postova, pa će Gorlock biti foreva' No 1??? (Don't be mad Gorloče...)  Ljudi, pa to je presmiješno! Cool it. Respect each other.

0 0

pametnjakovic @ 27.9.2010. 21:12

CARTOOOON NEEEETWORK !!!!! YEEEEEEEEE!!!1

0 0

zubak @ 27.9.2010. 21:18

Nia ajd sestro ne kroji pravdu,pun mi kurac tih pravednika.

Hvala na razumijevanju.

P.S

Kakva takva ovo je jos uvijek HR,pa mislim da bi taj jezik trebalo preferirati.

Mozda netko ima potrebe da mi vrijeđa majku,pa bar da ga razumijem,hahahahahahahaah

0 0

bozoli @ 27.9.2010. 21:32
    Jeeee, ja imam mali problem već godinama. Miješa mi se taj glupi jezik i naglasak i fraze u čistohrvatski. K-hm, govorim naravno o engleskom. Možda bih trebala prijeći na njem kao Franz... Ili španjolski? Que pasa, chicos!
    0 0

jovil @ 27.9.2010. 21:35

U tome se slažemo... egalite, liberte, i ono treće... flvfvnešto... ravnopravnost na prvo mjesto! We gotta start makin' changes 'round here!

P.S. Nisam insinuirao na ništa loše s vicom o "kahvi"... 'twas just a joke, you guys Wink

senilno_magare

Ubijedjen sam da većina gradjana Hrvatske i uopće Hrvati nije negativno nastrojena prema muslimanima(dovoljno je pogledat u blisku povijest, kada je u doba ultradesničarskog režima tijekom 40-tih izgradjena džamija u središtu ZG.Srušena je od strane komunista.

Problem je najezda kratkih hlača i pojaseva oko struka.To se ne uklapa u tradicionalni osmanlijski islam kakav je oduvijek bio ovdje na ovim prostorima.

0 0

gorlock @ 27.9.2010. 21:39

Ok, dečeci, here's the game plan. Nema vrijeđanja. Točka.

Osobno se smatram članicom društva u kojem su svi njegovi članovi ravnopravni. Šta sad Magare je broj 1441, a ja 3006, pa sva njegova mišljenja su bolja od mojih. Ili ćemo rangirati ljude po broju postova, pa će Gorlock biti foreva' No 1??? (Don't be mad Gorloče...)  Ljudi, pa to je presmiješno! Cool it. Respect each other.

bozoli

Maximum respect !
    0 0

jua @ 27.9.2010. 21:39
    Ay Chihuahua.
    0 0

bozoli @ 27.9.2010. 21:39
    Mislim, svašta...
    0 0

zubak @ 27.9.2010. 21:39

Alo Jovile,ja ti od svih stranaka i nacionalnosti volim onaj Euro,a ponajvise novcanice od 500 eura.

Ja se salim meni bas nitko ne smeta,niti jedan jezik,al ipak da se ne lazemo taj EUROPSKI jakoooooo volim.

Ima nesto i u zlatu

0 0

bozoli @ 27.9.2010. 21:41
    Ay Chihuahua.
    jua

Lolololol!!!!!!!!!!!!!
    0 0

jua @ 27.9.2010. 21:42

hej hej @zubak nije zlato sve što s'ja

s'ja i srebro 

0 0

zubak @ 27.9.2010. 21:43

Svi na prase kod Zubakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Jebo politiku,zivio EURO,ZLATO,SAFIRI I ONI RUBINI.

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala