Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Gledali smo: A-Team
Naizgled solidna ljetna zabava prepuna spektakularnih akcijskih scena nepotrebno je zakomplicirana scenarističkim zahvatima

Gledali smo: A-Team

1
    0 0

akasha @ 8.9.2010. 14:31
    Jako dobro napisana kritka, posebno me se dojmilo mišljenje izneseno u uvodnom dijelu, s kojim se potpuno slažem. Nažalost, ovo što sam pročitala samo je potvrdilo moje sumnje u kvalitetu filma, zbog čega ga jako rado neću pogledati. Laughing
    0 0

lordadamko @ 8.9.2010. 18:14

film mi se svidio i preporucio bi ga...na osnovu draganove kritike ja nesudim nijedan film, dal pogledat il ne, jer bi to bio idiotizam...

gledo sam i serijal, pa sam mislio da mi se i nece previse svidit film zbog nekih promjena...prevario sam se...ocjena od 4 je smijesna i totalno nepravedna...u stilu njegovom normalno...

izmedu 7 i 8 bi dao...koliko znam tu je negdje i ocjana sa imdb-a...

0 0

puckman @ 8.9.2010. 18:21

Slažem se sa Lordom !

:)

0 0

pametnjakovic @ 8.9.2010. 18:38

Slažem se !! današnji filmovi su prejednostavni kao  good guy vs. bad guy

fali nam komplikacija i složenosti

0 0

godard @ 14.9.2010. 2:53

Drugi primjer je lik vojne istražiteljice Charise Sose, čija je jedina svrha da donese žensko ime među inače potpuno mušku glumačku postavu; Jessica Biel ovdje u toj nezahvalnoj ulozi, za razliku od nekih sličnih primjera u njenoj filmografiji, ostaje stalno obučena.

A ljudiiii dajte najteee hahahahahahaha LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

0 0

doom @ 14.9.2010. 3:38

A ljudiiii dajte najteee hahahahahahaha LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Godard

napisal si dve kritike aj o  srpskom filmu si dobro napisal sve.. ali imam dojam da si malo, puno pun sebe ovo je forum gdje ljudi daju svoja misljenja o nekom filmu a to nemora biti kritika tipa one tvoje nego cisto svoje misljenje....tak da nebi smetalo da se spustis malo na zemlju........peace
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala