Ne upustam se u rasprave,sa smjesnim likovima i onima koji ne kuze zafrkanciju.
Inace ,ako smatras da ne stanujem 300 m od Arene,i ako me mislis ismijavat,nije problem,mogu to prihvatiti.
Kad budes dosao u Pulu javi se.mogu ti poslat broj na privat..
P.S
Strana prema monte zaru,preko korza do kazalista,pa odma do stuba Jurine I Franine
zubak
Niti se ja ne upuštam u rasprave sa smiješnim likovima, a što se tiče zafrkancije da nisam ovo shvatio kao zafrkanciju, nakon jednog mog napisanog posta, ali ne na ovu temu, već bi te kulturno oprao.
Reći ću ti i to da inteligentne osobe ubijaju argumentiranim vrijeđanjem na kulturan način.
I nisam mislio da nisi iz Pule upit za dječje igralište je nastavak na tvoja pisanja o "deci", no nije bitno.
Što sa pak tiče dječjeg igrališta u Puli (nedaleko od arene) koje je napravljeno u velikom hladu - u središtu sa toboganima koji su napravljeni u sklopu broda i popratnim sadržajima oko njega je zaista lijepo.
Što se tiče Pule navratim počesto.
Gjde se kupaš na Valbandonu ? Be Village-u, Fažani, Medulinu ........ ?
Ove godine prije cca mjesec dana otvorila Vam se nova trgovina Tehno-nešto kod kružnog na zaobilaznici.
Eto malo ponešto o Puli.
A što se tiče Mansona, čovjek je
, ali hvala Bogu njegovih spotova baš i nema na tv-u pa ne moram djeci objašnjavati tko je ili što je on.
Kad već imaš besplatan upad nadam se da si posjetio arenu oko sredine srpnja na filmskom festivalu, a i Šerbedžija ove godine obilježava 10 godina ulysses-a.
Eto napisah ja štošta.