Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Napokon se pojavile snimke razgovora Mela i Oksane
Razgovor u kojem je Mel Gibson izvrijeđao bivšu djevojku Oksanu našle su put i do javnosti

Napokon se pojavile snimke razgovora Mela i Oksane

1
    0 0

dgspymac @ 12.7.2010. 4:48

Haha! I still love him

(PS: kurvetina očito zna kako zaraditi novac od bogatih ljudi... dovela ga je do ruba, jadnik, izgubio je živce i ništa više) 

- ajmo svi tražit odštetu od obitelji Tuđman, a jer nas je pokojni Francek nazvao "stokom sitnog zuba.." 

- osim toga, ne znam kojeg je profila i nivoa obrazovanja spodoba koja piše članke na ovom webu (konkrtno ovaj o Melu) -a jer mi se čini vrlo pretencioznim.

- koji ste se kurac svi toliko obrušili na čovjeka, pogledajte naše ofucane kurvetine i seljačine iz tzv. hrvatskog showbiz-a, (unazad 15 godina)...sve sami degenerici bez ikakovih moralnih i umjetničkih kvaliteta... pišite, jebi ga, malo o njima. 

0 0

jovil @ 12.7.2010. 10:44

Haha! I still love him

(PS: kurvetina očito zna kako zaraditi novac od bogatih ljudi... dovela ga je do ruba, jadnik, izgubio je živce i ništa više) 

- ajmo svi tražit odštetu od obitelji Tuđman, a jer nas je pokojni Francek nazvao "stokom sitnog zuba.." 

- osim toga, ne znam kojeg je profila i nivoa obrazovanja spodoba koja piše članke na ovom webu (konkrtno ovaj o Melu) -a jer mi se čini vrlo pretencioznim.

- koji ste se kurac svi toliko obrušili na čovjeka, pogledajte naše ofucane kurvetine i seljačine iz tzv. hrvatskog showbiz-a, (unazad 15 godina)...sve sami degenerici bez ikakovih moralnih i umjetničkih kvaliteta... pišite, jebi ga, malo o njima. 

dgspymac

Zahvaljujem na prvom postu o ovoj temi.A naročito još ak nam se poklapaju gledišta.

Da sam se prvi javio plašio sam se ponovnog obrušavanja starih članova ovog sajta, koji su veliki učinilo mi se moralni ljudi.

Mel Gibson je veliki glumac i nije zaslužio ovolike nasrtaje od strane javnosti.Ispade ova ruskinja "ka časna sistra".

Ima pravo čovjek ponekad da se opusti uz koje piće više, pa ako je još i  takav karakter da malo pređe u agresivu nakon "par pića",  valjda I on ima prava da malo "podvrisne" na ovu ruskinjicu domaćicu.

A ona mu gunđa, mjesto da ćuti i otuda koja pljuska u Melovom afektu. 

0 0

buzdovan @ 12.7.2010. 13:41

@jovil, kaj si ti neki urednik kad se zahvaljuješ na prvom postu!?

Ili si zaljubljen u Mel Gibsona?

A možda si samo obični tenkre koji ničim izazvan piše prestrašne gluposti...

Laughing

0 0

beno @ 12.7.2010. 13:42

Zahvaljujem na prvom postu o ovoj temi.A naročito još ak nam se poklapaju gledišta.

Da sam se prvi javio plašio sam se ponovnog obrušavanja starih članova ovog sajta, koji su veliki učinilo mi se moralni ljudi.

Mel Gibson je veliki glumac i nije zaslužio ovolike nasrtaje od strane javnosti.Ispade ova ruskinja "ka časna sistra".

Ima pravo čovjek ponekad da se opusti uz koje piće više, pa ako je još i  takav karakter da malo pređe u agresivu nakon "par pića",  valjda I on ima prava da malo "podvrisne" na ovu ruskinjicu domaćicu.

A ona mu gunđa, mjesto da ćuti i otuda koja pljuska u Melovom afektu. 

jovil

Dakle fizicko i verbalno nasilje je opravdano ako si popularan, pijan i ako zena ne suti?!?!?

(...)

dgspymac

Dovela ga do ruba? Nije li on vec neko vrijeme na rubu...
    A sto se "ofucanih kurvetina i seljacina HR showbiza" tice - o njima se i pise... Previse. Puno, puno previse... 

0 0

aya @ 12.7.2010. 14:13
    Što reći o moralnim vrijednostima žene koja se spetljala s oženjenim ćovjekom, zbog koje se razveo etc.... Koliko je moralno, nadalje, snimati razgovor, na kojem ona glumi - jer zna da snima, a radi to, što i sama priznaje, da bi snimku iskoristila... Mel je imao svojih ispada (neki od njih su mi čak i simpatični), ali ipak - jedan je Mel Gibson, a tko je ta neka Oksana??? Nemojte me krivo shvatiti - ako je ona bila zlostavljana, ovo na snimci nije zlostavljanje - mogla se pokupit i otići....a ne čekati da ju on istjera......
    0 0

jua @ 12.7.2010. 14:28

Čisto me zaboli qurac za Mela Gibsona i Oksanu bin laden kakveć!!!

O tome što sve novinari pišu ne bih jer ne bi bilo dosta mjesta

Čisto me zaboli qurac i za naše "qurvetine i  bog-zna-koga-sve-ne" na našoj estradi, rado ne bih znala gdje su bile prošli vikend i s kim su se spetljale za jednu noć, tko se kome nasmiješio, ili tko je odlučio napisati svoju fucking autobiografiju.

Istina da je Mel imao dobrih filmova u svojim glory daysima ali me za njegov privatni život..........pogodite............zaboli qurac 

0 0

beno @ 12.7.2010. 15:05

Čisto me zaboli qurac za Mela Gibsona i Oksanu bin laden kakveć!!!

O tome što sve novinari pišu ne bih jer ne bi bilo dosta mjesta

Čisto me zaboli qurac i za naše "qurvetine i  bog-zna-koga-sve-ne" na našoj estradi, rado ne bih znala gdje su bile prošli vikend i s kim su se spetljale za jednu noć, tko se kome nasmiješio, ili tko je odlučio napisati svoju fucking autobiografiju.

Istina da je Mel imao dobrih filmova u svojim glory daysima ali me za njegov privatni život..........pogodite............zaboli qurac 

jua
    Respect. Mislim da se na ovo nema sta dodat...
    0 0

aya @ 12.7.2010. 22:03
    Amen! Innocent
    0 0

jovil @ 13.7.2010. 19:30

@jovil, kaj si ti neki urednik kad se zahvaljuješ na prvom postu!?

Ili si zaljubljen u Mel Gibsona?

A možda si samo obični tenkre koji ničim izazvan piše prestrašne gluposti...

Laughing

buzdovan

Mel je velik glumac, Kršćanin, što je i dokazao sa filmom o Isusu.Ka i svakog smrtnika-griješnika đaval ga progoni.

Što tebe progoni buzda????  

0 0

gordan @ 13.7.2010. 19:48

Super, počelo je i s kršćanstvom. Da, Đavao je kriv za sve. Zajeban je to lik Laughing. Fiktivan ali zajeban.

Još malo pa ćemo doći i do ustaša i partizana.

Tko je za to da se ova tema zaključa?

0 0

jovil @ 13.7.2010. 20:34

Super, počelo je i s kršćanstvom. Da, Đavao je kriv za sve. Zajeban je to lik Laughing. Fiktivan ali zajeban.

gordan
    Samo još jednu rečenicu.Ponašamo se kao da nam povijest počinje s pojavom interneta, događa se opće ateiziranje društva, lako se odričemo naše mnogostoljetne kršćanske tradicije(uzmimo primjerice 16 stoljeće-procvat inkvizicije-što bi se dogodilo sa ovom bizantskom bludnicom?-optužba za vještičarenje, trg i na koncu lomača.)
    0 0

jua @ 13.7.2010. 21:20
    nemojte vi meni po Sotoni i vješticama =))
    0 0

beno @ 13.7.2010. 22:33
    0 0

buzdovan @ 13.7.2010. 22:38

gordan

Zaključavaj!

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala