Haha! I still love him
(PS: kurvetina očito zna kako zaraditi novac od bogatih ljudi... dovela ga je do ruba, jadnik, izgubio je živce i ništa više)
- ajmo svi tražit odštetu od obitelji Tuđman, a jer nas je pokojni Francek nazvao "stokom sitnog zuba.."
- osim toga, ne znam kojeg je profila i nivoa obrazovanja spodoba koja piše članke na ovom webu (konkrtno ovaj o Melu) -a jer mi se čini vrlo pretencioznim.
- koji ste se kurac svi toliko obrušili na čovjeka, pogledajte naše ofucane kurvetine i seljačine iz tzv. hrvatskog showbiz-a, (unazad 15 godina)...sve sami degenerici bez ikakovih moralnih i umjetničkih kvaliteta... pišite, jebi ga, malo o njima.
dgspymac
Zahvaljujem na prvom postu o ovoj temi.A naročito još ak nam se poklapaju gledišta.
Da sam se prvi javio plašio sam se ponovnog obrušavanja starih članova ovog sajta, koji su veliki učinilo mi se moralni ljudi.
Mel Gibson je veliki glumac i nije zaslužio ovolike nasrtaje od strane javnosti.Ispade ova ruskinja "ka časna sistra".
Ima pravo čovjek ponekad da se opusti uz koje piće više, pa ako je još i takav karakter da malo pređe u agresivu nakon "par pića", valjda I on ima prava da malo "podvrisne" na ovu ruskinjicu domaćicu.
A ona mu gunđa, mjesto da ćuti i otuda koja pljuska u Melovom afektu.