Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Planirano pokretanje HRT-a 3 nezakonito?
RTL i Nova TV upozoravaju na nezakonitost pokretanja trećeg i daljnjih HRT-ovih programa

Planirano pokretanje HRT-a 3 nezakonito?

1
    0 0

jana_banana @ 18.11.2008. 23:25

Bilo nelegalno ili ne - tko tu pita nas, obične tzv. male ljude? Ionako plaćamo pretplatu HRT-u, iz razloga, koji su više no nebulozni - ali zakonski regulirani, tako da pokretanje 3. programa, koji bi trebao donijeti dugo željene sadržaje - a sve na jednom mjestu - definitivno nije loša ideja.

Svaka čast i Novoj TV i RTL-u na tome kako su uopće uspjeli opstati, pa čak i zaraditi nešto uz državnog giganta, gutača love, ali pošto ionako nešto moram plaćati - ja sam za to da mi se potrošačka košarica napuni i novim sadržajima. 

0 0

gordan @ 18.11.2008. 23:54
    Da, imaš pravo, ali s druge strane trebala bi postojati nekakva procedura za dobivanje koncesije za digitalno emitiranje programa. Ja nisam vidio da je neki natječaj objavljen ili da je završio, i da je HRT dobio koncesiju. Vjerojatno na HRTu imaju pouzdane informacije da će koncesiju dobiti.
    0 0

gorlock @ 19.11.2008. 20:12
    Da, imaš pravo, ali s druge strane trebala bi postojati nekakva procedura za dobivanje koncesije za digitalno emitiranje programa. Ja nisam vidio da je neki natječaj objavljen ili da je završio, i da je HRT dobio koncesiju. Vjerojatno na HRTu imaju pouzdane informacije da će koncesiju dobiti.
    gordan

U nečemu se i slažemo. Neka HRT uvede još 10 kanala ako može, neka slijedeći bude dječji, samo da ne poskupe. Ovako digitalizacijom će napokon postići koliko TV-a toliko i pretplata, ostali neka plaču.

E pa nije ok, neka NOVA i RTL budu još žešči. Plaćajmo onda ukupno 3 nacionalne obvezne TV pretplate ili neka udare snažno i oslobode nas obvezne nacionalne TV - pretplate.

Predlažem peticiju za ukidanje obveznog plaćanja nacionalne TV pretplate. Plaćajmo svi Max ili tkogod bude imao u sklopu svoje ponude i HRT, tko to želi, ja imam Digi i uopće mi ne fali HRT. 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala