Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Maja Morales nije ni ušla, a već napustila Farmu!
"Ja se vraćam doma. Pun mi je frižider i Mercedes me čeka, tako da ja idem kući", poručila je Maja Morales

Maja Morales nije ni ušla, a već napustila Farmu!

1
    0 0

schillaci @ 14.4.2010. 18:24
    koliko dugo če ovakve falšete uspjevati zaokupljati interes javnosti i dali je moguče da neko ovako kad moram reći ...ružan, što nije za rugati se,uspjeva proči ko neki sex simbol..bar tako je prikazana od str. medija .da barem ima ono nešto ,što se kaže nego je još usto i glupa ,što JE za rugati se.sve to skupa i nebi bilo toliko tragično ali maja vjerovatno tu svoju glupost i gard sex bombe  naplačuje masno i od te gluposti živi jako dobro pretpostavljam, jer od sebe nebi radio niko a da za to nema neku računicu.neuspjeli projekt ,kao i svi ostali "ante bože me prosti" gotovca i njegove simonice se mora nastaviti.jedine razlike su te što je simonica bila dobar komad koji glumi da je glupa a maja je glupa i glumi da je dobar komad ....e ante ante, daj unesi malo mašte u svoje likove kad več imaš publiku jer ruku na srce ima i onih kojima ste zanimljvi.ko zna možda jednog dana uspiju pa doguraju do recimo paris hilton kao npr. oni što mašu liščem da joj nije vruče.Smile
    0 0

pametnjakovic @ 14.4.2010. 19:08

Slažem se. Jednostavno Mrzim takve likove i ličinke koji se furaju kao sex simboli a nema pojma o životu ta šta će ona na farmu nezna kako krompir izgleda a ne da nešto pametno uradi, ta se svega mi rodila s šminkom na faci.

Šta ćeš metne kilo pudera i kao lijepa, a brate kad ga skine 35 kila lakša, može je vjetar otpuhat.

0 0

lund @ 14.4.2010. 19:56

ne znam ko je gluplji , novatv koja ju angazira il moralesica.

btw moram reci da je zenska ODVRATNA, gadna je ko govno, izgleda ko przeni krumpir, odvratno pa koji to ljudi nju smatraju sexi, cak ni sise joj ne izgledaju dobro, napumpala ih i svaka vodi svoju politiku, fuj

a najtragicnije u svemu  tome sto cura ima 20 godina..

0 0

jua @ 14.4.2010. 20:13

ne znam ko je gluplji , novatv koja ju angazira il moralesica.

btw moram reci da je zenska ODVRATNA, gadna je ko govno, izgleda ko przeni krumpir, odvratno pa koji to ljudi nju smatraju sexi, cak ni sise joj ne izgledaju dobro, napumpala ih i svaka vodi svoju politiku, fuj

a najtragicnije u svemu  tome sto cura ima 20 godina..

Lund
    potpis na kvadrat
    i rest my case
    0 0

jana_banana @ 14.4.2010. 22:12

jedna prigodna...

mada je zbilja šteta meni zbilja dobre stvari.. al' prigodna je...

"Your skin makes me cry!" Cool

0 0

schillaci @ 17.4.2010. 19:21
    više vridi jedan rif ove stvari nego kompletna maja zajedno sa mercedesom i frižiderom
    0 0

neven204 @ 19.4.2010. 12:37
    više vridi jedan rif ove stvari nego kompletna maja zajedno sa mercedesom i frižiderom
    schillaci

Ona apsolutno ništa ne vrijedi.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala