Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Što se događa s Joaquinom Phoenixom?
Glumac je, izgleda, potpuno digao ruke od svoje glumačke karijere, a sada samo zagovara prava životinja

Video: Što se događa s Joaquinom Phoenixom?

1
    0 0

ecimir @ 27.3.2010. 21:00
    meni je jedan od najboljih glumaca današnjice i bila bi prava šteta da odustane od glume
    0 0

gorlock @ 27.3.2010. 21:28

Svakako ima nekoliko dobrih uloga i nadasve dobrih filomova u kojima glumi, a ova vrsta reklame nije mu potrebna.

Svi celebrity svojevremeno dobiju napadaj savjesti i onda su u ovoj ili onoj organizaciji ili se povlače iz javnog života, ali kad im zaškripi vrlo brzo se vrate, baš kao i rock zvijezde. 

0 0

suziestark @ 27.3.2010. 23:23

Koji glupi naslov:Sto se dogada s Joaquinom ???

Naslov a i ostatak teksta je pisao netko tko o Joaquinu nema pojma !

Slazem se da je J. jedan od najboljih glumaca,indeed,ali covjek je vegetarijanac cijeli svoj zivot i bori se za prava zivotinja !

Cak je na snimanjima nekih svojih filmova ( Gladiator, Quills i Walk the line )odbio nositi kostime od  zivotinjske koze pa su za njega napravili sve od sintetike.

Isto tako,2007. je izasao njegov dokumentarac Earthlings (necu prepricavat pricu filma ali preporucam svima da pogledaju) !!!!

Tako da je totalno glupo i neuko pitanje Sto se dogada sa J.

0 0

aya @ 28.3.2010. 12:42

Kriza srednjih godina - eto, to se događa! Innocent

A sad, da je baš jedan od najboljih glumaca današnjice, nemojmo pretjerivati! Dobar jest, ali ne baš toliko!

0 0

zubak @ 28.3.2010. 14:23
    Vrhunski lik,al sta ce bit sa njim..zaboli me.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala