Ako novinarka već prepričava što je kome žiri rekao, onda neka to barem bude točno citirano. Žiri je puno oštrijim riječima "oprao" Natali Dizdar, koja je egoistično sebi prilagodila pjesmu, dok se Drago mučio s dubinama.
A hrvatski puk se, ako je vjerovati regularnosti glasanja, opet naumio zabavljati na račun tuđeg ogromnog antitalenta.
No to što se usudio kasapit' Purple Rain, Meštru neću tako skoro zaboraviti. Nek on reve Husove uratke koliko hoće, ali nek ne dira Princea! 
aya
Da nema Meštra ovo bi bio dosadan show. Čovjek je jednostavno zabavan, a to što ne zna pjevati je nebitno. On je i sam svjestan svojih glasovnih mogućnosti, ali došao se zajebavati i dobro mu ide. Prosječni puk mu po inteligenciji nije ni do nožnih prstiju tako da mu se zaista nemaju razloga podsmjehivati.
Katja Kušec nije imala ni mrvu duhovitosti kojom bi ublažila svoj antitalent, a pazi dokle je dogurala.
Meštar dakle sigurno pobjeđuje
. Ok, vjerojatno neće pobijediti, ali dogurat će daleko...
Jedino što me začudilo je Pervanovo ispadanje, jer sam bio siguran da će izletjeti totalno nezanimljiv lik zvan Viktor Drago. S druge stane, glasaju ionako samo oni posredno upleteni u show, ili ljudi koji nemaju previše pameti pa uz pretplatu dodatno pune HRT-ove džepove.