Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Emma Watson najviše plaćena glumica u 2009.
Britanka je za dva filma o Harry Potteru, u kojem glumi Hermione Granger, dobila ukupno 30 milijuna dolara

Emma Watson najviše plaćena glumica u 2009.

1
    0 0

lordadamko @ 6.2.2010. 7:07

ovaj clanak mi uopce nije jasan :S

pogotovo ovaj dio:

" Njezin kolega iz filma, Daniel Radcliffe, na istoj je ljestvici zauzeo šesto mjesto sa zarađenih 41 milijun dolara, čime je postao najplaćeniji muški glumac u Hollywoodu."

jel se ovo misli po jednom filmu ili sta?!

i kak je 6. na ljestvici a najplaceniji je muski glumac???

Will Smith je prosle godine zaradio 82 milijuna dolara, duplo vise neg ovaj, kako onda moze bit najplaceniji???

0 0

zubak @ 6.2.2010. 15:13
    Gadno zarađuju,svaka cast.
    0 0

seljankica @ 6.2.2010. 19:58
    Preplaćeni gadovi! Dalo bi se dobro zaradit na njima kad bi ih se otelo. Ima da poradim na tome. Javit ću vam se...
    senilno_magare

zovi me kad razradis plan,ja cu ti rado pomociLaughing
    0 0

jua @ 6.2.2010. 20:29

zovi me kad razradis plan,ja cu ti rado pomociLaughing
    seljankica

potpis
    0 0

zubak @ 6.2.2010. 23:28

Potpisujem i ja,al jebiga,uzimaju lovu.Okrutno zarađuju a vi ???????

Laughing

0 0

lordadamko @ 7.2.2010. 2:33

jbga ja probam postavit pokoje konstruktivno pitanje o clanku a vi kak oni puno zaraduju...

ma nemoj!!! LaughingLaughingLaughing

zar vam je ovaj clanak trebo da saznate da nas i ti "gadovi" pljackajuSmile

0 0

lordadamko @ 8.2.2010. 0:08
    neSmile
    0 0

bozoli @ 8.2.2010. 11:01
    Hej, LordAdamko, sad sam tek vidjela tvoj oriđiđi post. Nego ispostavi se da je Danijel najplaćeniji GLUMAC i šesti je po redu na ljestvici ljudi u filmskom biznisu. Prije njega je sjelo 5 redatelja, od kojih je prvi Michael Bay, koji je napravio Transformerse, mislim... A ona mala Hermiona, ona je najplaćenija glumica, ali samo zato što pored glume se bavi nekim komercijalnim stvarima kao moda, parfemi itd.
    0 0

lordadamko @ 8.2.2010. 20:53

e pa da si bolje pogledala moj tkz orididi post vidla bi da ima vise pitanja...

uredu za ono 6. mjesto to sam i ja mislio tako, samo sam bio u afektu...

al i dalje mi nije jasno ovo ostalo...

a i jako si mi pametna pa govoris da se ta zenska ne bavi samo glumom vec i ostalim...

pa ajd da te pitam: ko od poznatijih glumaca se ne bavi pored glume i markentingom, modom i sta ti znam sta ne?!

sve sto nosi profit to rade...normalno...

0 0

seljankica @ 8.2.2010. 22:02
    Preplaćeni gadovi! Dalo bi se dobro zaradit na njima kad bi ih se otelo. Ima da poradim na tome. Javit ću vam se...
    senilno_magare

iiiii...jesi li sto smislio???Cool
    0 0

bozoli @ 9.2.2010. 1:11

Šta sam ti ja, dežurna služba za odgovore na pitanja? Možda si Lord, ali ja sam Kraljica Laughing

Je, pa naravno sa de bave svim i svačim. Mislim da im je taj Heri Lončar postao dobar temelj za biti tinejdžerska ikona. A kako su danas ta djeca toliko razmažena, da im roditelji kupuju sve što požele, puno se novca obrće u tim side-line biznisima. Ah, who cares anyway!

0 0

bozoli @ 9.2.2010. 16:21
    Pečena mrkva!! Hahahahahahaaa!!! E, Magare, Magare!
    0 0

seljankica @ 9.2.2010. 17:21

Vrvim od ideja. Treba mi kombi, 250 miligrama morfija, ljepljiva traka, maskirna odjeća, pećina i netko tko zna baratat kamerom, tako da zahtjev za otkupninom možemo poslat uz videosnimku. Prve 4 stvari već imam. Lista potencijalnih žrtava otmice je poduža, al' bih prvo oteo onog mentalnog patuljka od žene, Miley Cyrus... jer ne samo da ne zna pjevat, nego ima glumačke sposobnosti pečene mrkve, a pare joj padaju s neba. Bloody American dream... sve uz playback. Sve bi ih trebalo oderat po džepu. Da malo pate. Laughing

A little bit of pain never hurt anybody... if you know what I mean. Also, I think knives are a good idea. Big, fuck-off shiny ones. Ones that look like they could skin a crocodile. Knives are good, because they don't make any noise, and the less noise they make, the more likely we are to use them. Shit 'em right up! Makes it look like we're serious. Guns for show, knives for a pro.

senilno_magare
    hahahaha  jesam li ti vec rekla da te volimEmbarassed...odlican si
    0 0

lordadamko @ 10.2.2010. 10:10

"Knives are good, because they don't make any noise, and the less noise they make, the more likely we are to use them."

e sad nebi se bas slozio u potpunosti s ovime...nozevi mogu bit dosta glasni...pogotovo ako grkljan prerezes i glavnu vratnu arteriju...

sprica brate ko ludo...a cuje se ko ona velika fontana u spanjolskoj...neznam kak se zoveLaughing

e da i nebojte se...nisam seriski ubijca...josTongue out

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala