Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Video: Pokušala ubiti dečka zbog Američkog Idola
On je prebacio program na kojemu se prikazivao "Američki Idol", pa ga je ona izbola mesarskim nožem

Video: Žena pokušala ubiti dečka zbog "Američkog Idola"

1
    0 0

jua @ 1.2.2010. 12:08

čekaj malo.......

je li ikomu osim mene ovo preurnebesno

čitam članak i skoro sam prestala disat od smijeha

zvuči k'o scenarij nekog trash horora

"Jadni Kevin se u tučnjavi još opekao i šalicom vruće čokolade s kojom se pokušao obraniti od napada poludjele Cynthije, a na kraju joj je uspio oteti nož nakon čega su tučnjavu nastavili na parkiralištu hotela u kojem su odsjeli. Tamo je Cynthia zakrvavljenog i opečenog Kevina natjeravala drugim nožem oko parkiranih automobila,"

hahahahaaaaaaaahahahaa

otkud joj svi ti noževi hahahhaaaahahaha 

a i informacije u članku se ne slažu s onim što je izvjestiteljica rekla but still aaaaaaaahahahahahahahahaha 

0 0

seljankica @ 1.2.2010. 14:22
    ma nisam plavusa i kazu da nisam glupa ali da li se ovo stvarno dogodilo ??? ili je to jeftina reklama za privuci gledatelje za amer.idol???    u svakom slucaju prica je luudnica pogotovo detalj sa salicom vruce coko,ma mislim stvarno za krepati od smiha
    0 0

mario @ 1.2.2010. 15:10

Cool

0 0

seljankica @ 1.2.2010. 19:51

Cool

mario

kako dobar plakatSmile
    0 0

Za plakati Laughing!
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala