Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Pogledajte najavu za posljednju epizodu Igre prijestolja
U ponedjeljak, 20.5., na HBO-u će biti emitirano finale serije koja je odabrala sve rekorde

Pogledajte najavu za posljednju epizodu "Igre prijestolja"

1
    3 0

mario @ 14.5.2019. 19:51

Itko gleda? Ja se iskreno ne mogu sjetiti druge serije koja je ovako opala u kvaliteti... ovih zadnjih nekoliko epizoda sve gore i gore. Ok, lijepo to izgleda i cinematography je vrh a o glazbi da ne i govorim (Jenny of Oldstones sam slušao danima) ali priča i razvoj likova nula bodova... kao da su dvije sezone zabili u 3 epizode... sve preskočiti samo kako bi podigli cool faktor.

0 2

svrljozvrljo @ 14.5.2019. 20:02

...ne slažem se , ima dosta zbrzanih događaja, ali likovi su tipični ljudi,tj. tipično ljudsko ponašanje, gdje svi ideali padaju u vodu kad se sudare sa bijednom vrstom koja je nekoć bila Bogu nalik. Game of thrones je povijest čovječanstva....a likovi su tatkvi kakvi bi bili da jesu.

3 0

mario @ 14.5.2019. 21:03

Njie meni problem ta konačna destinacija likova već mi je problem cijeli put koji su prošli. Foreshadowing na koji fanovi epizode ukazuju nije isto kao i dobar razvoj lika.  Najgore od svega što su i prošla i ova sezona trebale imati po 10 epizoda (a navodno je bila opcija i 9 sezona) ali D & D su odlučili srediti sve brzinski. Tbh II. epizoda mi se svidjela a od ovih zadnjih smo dobili bar dobrih memova.

0 0

sebulba @ 15.5.2019. 12:50

E da je GRRM napisao i završio knjige na vrijeme ne bi sada bilo pada kvalitšete, ali gospodine se bacio na prequele i druge projekte. I kakvih 13 sezona,  sve serije iznad 5-6 sezona treba završavati.

0 0

svrljozvrljo @ 16.5.2019. 19:33

....ne može bit da su B&W odlučili skratit sezone i zgurat 20-25 epizoda u 13...to su dobili zadaću od "moneytalk" škvadre. GRRM je sjebao kad je stao pisat...to mora da je neki splitski dišpet !!! (hhh)

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala