Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Francuska veza

1
    1 0

crnisokol @ 27.1.2012. 10:07

Počnem gledat film jučer na HRT-u i nakon 20 min. nestane struje...istina da se struja vratila za nepunih 10 min., ali je bio i neki problem s kabelskom kojoj je trebalo još 10 min da proradi...na kraju sam odustao od gledanja jer bih ovaj film ipak htio pogledati u cijelosti...

0 0

neskafe @ 6.4.2019. 15:18

Remek delo.

0 0

neskafe @ 6.4.2019. 15:18

Remek delo.

1 0

bearfoot @ 3.6.2020. 21:55
    Popeye Doyle is here....je li to njegova najbolja uloga?? Meni su svi njegovi filmovi fenomenalno, ako zbog ničeg i nikog, onda zbog njega, faca do boli...a cijeli ovaj prvi dio je, vidi se kasnije, samo priprema za crescendo i kulminaciju u drugom dijelu, pogotovo kako se Gene uživio u ulogu
    2 0

cala @ 10.3.2025. 14:22

Meni se ovaj film čini iz današnje perspektive ko film B produkcije,priča mi je prejednostavna,likovi nezanimljivi,glazba loša,kraj je kriminalno loš,zapravo vjerujem da nema velikog Gena ovdi i da mu ova uloga nije donijela prvog oscara mislim da ovaj film u današnje vrijeme ne bi bio toliko hvaljen,vjerujem da stariji gledatelji imaju veliku dozu poštovanja prema filmu ali sam jednostavno uvjeren da ga je vrijeme pregazilo,mogu ga slobodno usporediti sa Estwoodovim Dirty Harry pošto je on iz iste godine i meni osobno Dirty Harry puno bolji i moćniji film od ovog,mislim da je ovo više sentimentalno ostvarenje koje u današnje vrijeme teško da može zadovoljiti mlađu publiku

1
Dodaj komentar

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala