Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Bilo jednom... u Hollywoodu

1 2
    0 1

bearfoot @ 25.7.2023. 9:49
    Uputi nas, @fiorano
    0 1

kruno57 @ 26.1.2025. 9:36

Fenomenalan homage periodu kraja ludih šezdesetih

1 0

zvr @ 26.1.2025. 21:38
    Ono što me fascinira, više frustrira, je da ama baš svatko u Hollywoodu pristaje igrati u Tarantinovim filmovima, dok je lik dokazano netalentiran preko svake mjere koja bi pravdala ikakvu pozornost. Ovo je klasični Tarantino, nikakav dramski zaplet jer on ne razumije da se likovi moraju razvijati ako se želi drama, a njegovi likovi su uklesani u kamenu, od prve do zadnje scene besmisleno isti, pa tako i inače dobri glumci kao Di Caprio i Pit izgledaju inferiorno. Ono malo Di Capriove unutarnje krize u srazu s intelektualno dominantnom djevojčicom jedino je što ima nekog traga smisla u filmu, ali nije uklopljeno u glavnu strukturu filma niti razrađeno jer Tarantino naprosto ne zna. Kao što vjeruje da su scene odvratnog nasilja pri kraju dovoljne da opravdaju sve ono loše i nefunkcionalno što se prikaže prije toga. Jad propalog Hollywooda.
1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala