Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Ovog srpnja kreće lov na tornado kakav nikad niste vidjeli!
Stigao je novi trailer za "Twisters", akcijsku triler avanturu u kojoj glavne uloge imaju Daisy Edgar-Jones i Glen Powell
9. svibnja 2024.

Ovog srpnja kreće lov na tornado kakav nikad niste vidjeli!

Foto: YouTube

Krenimo u lov na tornado ili dva!

Universal je jučer predstavio novi službeni trailer za Twisters, akcijsku triler avanturu, odnosno epski film katastrofe koji na veliki ekran vraća lov na jednu od najvećih i najjačih snaga prirode – tornado (u ovom slučaju dva).

Riječ je o svojevrsnom nastavku blockustera iz 1996. godine, Twister, odnosno o njegovoj modernoj verziji. U glavnim ulogama nalaze se Daisy Edgar-Jones (Djevojka iz močvare), Glen Powell (Top Gun: Maverick) i Anthony Ramos (Transformers: Uspon zvijeri) koji će se, svaki sa svojim razlozima, ujediniti kako bi pokušali predvidjeti i možda čak zauzdati nevjerojatnu moć tornada.

Najava nas upoznaje s Kate Carter (Edgar-Jones), koja se nekad bavila lovom na oluje, a svoj je hobi prekinula zbog stravičnog susreta s jednom tijekom studija pa sad proučava njihove obrasce na sigurnom iz New Yorka. Ipak, zbog svoje će stručnosti biti pozvana u akciju, a predložit će je njezin prijatelj Javi (Ramos) kako bi testirali novi sustav za praćenje. Ondje će se oboje sresti s Tylerom Owensom (Powell), šarmantnom i relativno neopreznom zvijezdom društvenim mreža koji živi za opasne fotografije i avanture, a koji nije ni svjestan što ga čeka.

Sezona oluja se zahuktava, a stravičan fenomen nikad prije viđen je na pomolu. Kate, Tyler i Javi sa svojim će se ekipama naći na putu kompleksnoj oluji zbog koje će se morati boriti za goli život.

Režiju potpisuje Lee Isaac Chung, scenarij Joseph Kosinski i Mark L. Smith prema likovima Michaela Crichtona i Anne Marie Crichton, a u ostalim ulogama su Brandon Perea, Maura Tierney, Sasha Lane, Harry Hadden-Paton, David Corenswet, Daryl McCormack, Tunde Adebimpe, Katy O'Brian, Nik Dodani, Kiernan Shipka i Paul Scheer.

Twisters u kinima očekujemo 19. srpnja. Na ovim poveznicama možete pogledati i dva nova postera za film: poster 1 i poster 2.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala