Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Emotivan video sa snimanja filma Wicked
Možete vidjeti i neke nove scene te prekrasnu glazbu koja prati putovanje u Oz, službeni trailer stiže sutra!
14. svibnja 2024.

Emotivan video sa snimanja filma "Wicked"

Foto: YouTube

Universal Pictures sutra će predstaviti službeni trailer za fantastičnu glazbenu dramu Wicked, a povodom toga izišao je dirljivi video sa snimanja koji govori o ovom velikom projektu.

Svojevrstan je to prequel kultnog Čarobnjaka iz Oza, a riječ je o jednom od najljepših kazališnih mjuzikala na Broadwayu koji će konačno dobiti i svoju verziju na velikom ekranu. Wicked nam tako stiže krajem godine i to njegov prvi dio, a na drugi ćemo se morati strpiti još godinu nakon izlaska prvog. S obzirom na to da Universal na projketu radi od 2004. godine, još nekoliko mjeseci nije tako puno za pričekati.

Wicked je zapravo dosad neispričana priča o vješticama iz Oza. To su Elphaba (Cynthia Erivo), mlada, neshvaćena vještica koju ne simpatiziraju zbog neobične zelene kože, a koja će tek otkriti svoje prave moći, dok je na drugoj strani Glinda (Ariana Grande), popularna vještica koju vodi privilegija i ambicija, te koja tek treba spoznati ljubav i dobrotu.

Ove dvije suprotnosti susreću se na Shiz University u fantastičnoj zemlji Oz i one će postati nerazdvojne prijateljice – barem dok ne upoznaju čarobnjaka iz Oza nakon čega će njihovi životi krenuti u sasvim drugačijem smjeru. Glindu vodi stalna želja za popularnošću zbog čega se čini da vidi jedino moć, a Elphaba nastoji ostati vjerna sebi i ljudima oko sebe – što će dovesti do šokantnih posljedica na budućnost. Njihove sudbine naposlijetku će ih dovesti do vještica koje poznajemo, a to su Glinda the Good i Wicked Witch of the West.

U ostalim ulogama su također jaka glumačka imena kao što su Michelle Yeoh, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode i Jeff Goldblum, te Bowen Yang, Bronwyn James i Keala Settle. Film je režirao Jon M. Chu, a scenarij je napravljen prema bestseleru Gregoryja Maguirea te ga potpisuju Winnie Holzman i Stephen Schwartz.

Wicked: Part One u kina nam stiže 27. studenog, a Wicked: Part Two za kino premijeru je planiran 26. studenog 2025. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala