Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Za gledanje Deadpool & Wolverine ne treba prethodno znanje o MCU-u
Redatelj Shawn Levy kaže da mu je cilj da u filmu uživaju i strastveni fanovi i oni koji prvi put gledaju Marvel film
30. travnja 2024.

Za gledanje "Deadpool & Wolverine" ne treba prethodno znanje o MCU-u

Foto: YouTube

Redatelj filma Deadpool & Wolverine Shawn Levy ovih je dana objavio odličnu vijest za sve potencijalne gledatelje!

Naime, kako Marvel Cinematic Universe sad već čini hrpa filmova i televizijskih serija, redatelju je bilo bitno naglasiti da gledatelji ne moraju poznavati povijest MCU-a, već da je film osmišljen da bude zanimljiv i obožavateljima MCU-a, Deadpoola i Wolverinea, ali i gledatelju koji prvi put ide gledati film s Marvelovim junacima.

„Bio sam dobar učenik u školi. I kao odrasla osoba napravit ću domaću zadaću. No, sigurno neću istraživati i rješavati zadaće kad idem u kino“, izjavio je za Associated Press. „Napravio sam film s ogromnim poštovanjem i zahvalnošću prema velikim obožavateljima koji su jako dobro upoznati s cijelom mitologijom i likovima u tom svijetu. Ipak, nisam to htio pretpostaviti za sve. Film je napravljen za zabavu, bez obaveze da se dolazi s prethodnim istraživanjem.“

Deadpool (Ryan Reynolds) i Wolverine (Hugh Jackman) ponovno se susreću na filmu i to prvi put nakon X-Men početak: Wolverine iz 2009., a 8 godina nakon toga lik Wolverinea je umro u Loganu. Ekipa koja stoji iza Deadpool & Wolverine i dalje tvrdi da novi film neće kontrirati tome, a ovog ljeta ćemo saznati i kako su to izveli.

Deadpool & Wolverine u kina nam stižu 25. srpnja, a uz Reynoldsa i Jackmana glume Matthew Macfadyen, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams i Karan Soni.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala