Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV Preporuke dana – Subota 4.5.
Finale "Zvijezde pjevaju", posebna RTL-ova emisija "20 godina zajedno" i (nadamo se) premijera "Spider-Man: Put bez povratka"
4. svibnja 2024.

TV Preporuke dana – Subota 4.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Koreograf i glumac Igor Barberić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja te glumica Dea Presečki zvijezde su koje su sa svojim mentorima došle do finala 13. sezone!

20 godina zajedno, RTL u 20:15 sati
RTL gledateljima donosi dašak rođendanske atmosfere, ali i prošlosti u velikoj studijskoj emisiji u dva dijela, uz brojne goste, neočekivana iznenađenja i najpamtljivije trenutke prvih 20 godina televizije.

FILMOVI

Ratnik, Doma TV u 20 sati
U ovoj napetoj sportskoj priči redatelja i scenarista Gavina O'Connora dva brata susreću se u ringu gdje će konačno rješiti sve probleme njihove uništene obitelji.

Računovođa, Nova TV u 20:15 sati
Iza maske naizgled običnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On, naime, radi za teške kriminalce i plaćene ubojice.

Planet majmuna: Rat, RTL u 22:10 sati
Na kraju Planeta majmuna: Revolucija, Caesar se spremao za nadolazeći sukob s čovječanstvom, zabrinut za budućnost svojih majmuna. Prošle su dvije godine i Caesarovi majmuni su u opasnosti.

Kraj pravde, Doma TV u 22:20 sati
Drama o losanđeleskom kaznenom sudu. Denzel Washington glumi Romana Israela – odlučnog i idealističnog branitelja koji nakon niza burnih događaja dolazi u krizu zbog koje poduzima ekstremne mjere.

Čarobni Mike, HTV 1 u 22:45 sati
Mike Martingano je iskusni striper i žene ga obožavaju. Pod svoje će okrilje uzeti mlađahnog The Kida te će ga nastojati uvesti u posao. Zarada love će se Kidu učiniti laganom misijom… Ipak je li sve tako jednostavno?

Spider-Man: Put bez povratka, Nova TV u 22:45 sati
Prvi put u povijesti Spider-Mana identitet našeg prijateljskog heroja iz susjedstva je otkriven i on više nije u stanju odvojiti svoj normalan život od visokih rizika super heroja. Kad zatraži pomoć doktora Strangea, ulozi postaju još veći.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala