Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Scarlett Johansson i Channing Tatum žele u svemir u traileru za Fly Me to the Moon
Romantična komedija stiže ovog ljeta, a u njoj glume i druga poznata imena kao što su Ray Romano i Woody Harrelson
9. travnja 2024.

Scarlett Johansson i Channing Tatum žele u svemir u traileru za "Fly Me to the Moon"

Foto: YouTube

Sony i Apple jučer su predstavili prvi trailer za dugo očekivanu romantičnu komediju svemirske tematike Fly Me to the Moon u kojoj ćemo gledati vrhunska glumačka imena.

Prvotno poznat pod naslovom Project Artemis, riječ je o visokobudžetnom projektu koji je naišao na dosta teškoća prilikom svog nastajanja. Glavne zvijezde trebale su biti Scarlett Johansson i Chris Evans, a režirati ga je trebao Jason Bateman, no obojica su na kraju napustili projekt: Evans zbog drugih obaveza, a Bateman zbog kreativnih razlika.

Scenarij je napisala Rose Gilroy, a film je na kraju režirao Greg Berlanti te je radnjom smješten u 1960-e i takozvanu svemirsku utrku kad je NASA bila pod izrazitim pritiskom da uspješno izvedu slijetanje na Mjesec s Apollom 11. Amerikanci su pritom u marketing doveli Kelly Jones (Scarlett Johansson) kako bi pokušali spasiti situaciju, ali ona samo komplicira stvari glavnom direktoru lansiranja Coleu Davisu (Channing Tatum koji je zamijenio Evansa). Bijela kuća ne želi nimalo riskirati i odluči se na plan B – pripremiti se za lažiranje slijetanja na Mjesec koje Jones treba organizirati.

Film pod aktualnim naslovom se vodi od prosinca prošle godine kad su Sony i Apple dogovorili kino premijeru na ljeto i odabrali distributere. Uz Johansson i Tatuma glume Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber, Donald Elise Watkins, Ray Romano i Woody Harrelson.

Fly Me to the Moon u kina će uletjeti 11. srpnja ove godine, a kod nas joj je službeni prijevod Povedi me na mjesec.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala