Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Russell Crowe je opsjednut u prvom traileru za Egzorcizam
Horor film stiže u lipnju, nema nikakve veze s Croweovim prošlogodišnjim "Papinim egzorcistom"
26. travnja 2024.

Russell Crowe je opsjednut u prvom traileru za "Egzorcizam"

Prva najava filma Egzorcizam Russella Crowea vodi od uloge svećenika do uloge čovjeka kojem je očajnički potreban svećenik. Nakon što je prošle godine glumio svećenika u horor filmu Papin egzorcist, Crowe se ove godine vraća sličnoj temi u potpuno nepovezanom filmu Egzorcizam.

Film je originalno nosio naziv The Georgetown Project, a Crowea stavlja u ulogu opterećenog glumca koji polako počne gubiti razum na setu novog horor filma koji snima. Prva najava najavljuje nam strahove koji nas čekaju dok glumac pada u tamu, a njegova kćer mora otkriti je li se vratio starim ovisnostima ili je nešto puno zlokobnije u pitanju.

Film Egzorcizam nudi pomalo meta premisu za film o opsjednutosti, s Croweovim Anthonyjem Millerom koji glumi u nadnaravnom horor filmu kad počinje gubiti razum. Sa svjetlima reflektora na njemu, Millerovi problemi će doći u prvi plan, ali njegove prošle borbe znače da će biti još teže dokazati da se nešto drugo događa. Bilo da su demoni osobni ili nadnaravni, njegova otuđena kći, koju glumi Ryan Simpkins, učinit će sve što je u njenoj moći da ga pokuša spasiti uz malu pomoć njegove kolegice Blake Holloway (Chloe Bailey).

Osim Crowea, Simpkins i Bailey u najnovijem filmu također glume Sam Worthington i David Hyde Pierce, Adam Goldberg, Samantha Mathis i Adrian Pasdar.

Joshua John Miller drži redateljsku palicu, a scenarij za film s njim je radio i M.A. Fortin. Film The Exorcism u kina bi trebao stići 7. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala