Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Serija Monsieur Spade predstavila prvi službeni trailer
Clive Owen nalazi se u naslovnoj ulozi serije temeljene na klasičnom romanu "The Maltese Falcon"
21. studenog 2023.

Serija "Monsieur Spade" predstavila prvi službeni trailer

Objavljen je novi trailer za željno iščekivanu AMC seriju, Monsieur Spade, u kojoj Clive Owen glumi legendarnog detektiva Sama Spadea. Osim što se nalazi u naslovnoj ulozi, Owen će na seriji također djelovati kao izvršni producent. Pridružuju mu Scott Frank i Tom Fontana, koji su zajedno kreirali i napisali seriju kao izvršni producenti.

Temeljen na klasičnom romanu Dashiella Hammetta iz 1930. pod nazivom Malteški sokol, Monsieur Spade prati legendarnog detektiva Sama Spadea 1963. dok uživa u mirovini na jugu Francuske. Limitirana serija snimana je na lokaciji u Francuskoj kako bi potpuno uronila u okoliš te ju je koproducirala francuska produkcijska kuća Haut et Court TV.

Monsieur Spade nastavlja s Owenovim detektivom Spadeom dok pokušava skratiti vrijeme sada kada je u mirovini. Njegov život na jugu Francuske izgleda drugačije u usporedbi s užurbanošću koju su njegovi slučajevi donosili dok je živio u San Franciscu. Umjesto toga, njegov život je postao tih i miran na selu. Međutim, sve će se to promijeniti kada Spade čuje glasine o povratku starog protivnika koji će ga progoniti.

Spade otkriva brutalno ubojstvo šest časnih sestara na lokalnom događaju što ga vraća u akciju. Dok se tihi grad pokušava suočiti s jezivim događajima, detektiv Spade otkriva tajne na koje se mora odgovoriti jer pretpostavlja da su ta ubojstva nekako povezana s tajanstvenim djetetom za koje vjeruje da posjeduje nezamislive moći.

Owenu se u seriji pridružuju Cara Bossom kao Teresa, Denis Ménochet kao načelnik policije Patrice Michaud, Louise Bourgoin kao Marguerite Devereaux, Chiara Mastroianni kao Gabrielle, Stanley Weber kao Jean-Pierre Devereaux, Matthew Beard kao George Fitzsimmons, Jonathan Zaccaï kao Philippe Saint-Andre i Rebecca Root kao Cynthia Fitzsimmons. Alfre Woodard i Dean Winters gostovat će u ulogama Virginije Dell i oca Matthewa.

Limitirana serija imat će ukupno šest epizoda, a premijera bi trebala biti u nedjelju, 14. siječnja na AMC-u.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala