Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Monsieur Spade predstavila prvi službeni trailer
Clive Owen nalazi se u naslovnoj ulozi serije temeljene na klasičnom romanu "The Maltese Falcon"

Serija "Monsieur Spade" predstavila prvi službeni trailer

Objavljen je novi trailer za željno iščekivanu AMC seriju, Monsieur Spade, u kojoj Clive Owen glumi legendarnog detektiva Sama Spadea. Osim što se nalazi u naslovnoj ulozi, Owen će na seriji također djelovati kao izvršni producent. Pridružuju mu Scott Frank i Tom Fontana, koji su zajedno kreirali i napisali seriju kao izvršni producenti.

Temeljen na klasičnom romanu Dashiella Hammetta iz 1930. pod nazivom Malteški sokol, Monsieur Spade prati legendarnog detektiva Sama Spadea 1963. dok uživa u mirovini na jugu Francuske. Limitirana serija snimana je na lokaciji u Francuskoj kako bi potpuno uronila u okoliš te ju je koproducirala francuska produkcijska kuća Haut et Court TV.

Monsieur Spade nastavlja s Owenovim detektivom Spadeom dok pokušava skratiti vrijeme sada kada je u mirovini. Njegov život na jugu Francuske izgleda drugačije u usporedbi s užurbanošću koju su njegovi slučajevi donosili dok je živio u San Franciscu. Umjesto toga, njegov život je postao tih i miran na selu. Međutim, sve će se to promijeniti kada Spade čuje glasine o povratku starog protivnika koji će ga progoniti.

Spade otkriva brutalno ubojstvo šest časnih sestara na lokalnom događaju što ga vraća u akciju. Dok se tihi grad pokušava suočiti s jezivim događajima, detektiv Spade otkriva tajne na koje se mora odgovoriti jer pretpostavlja da su ta ubojstva nekako povezana s tajanstvenim djetetom za koje vjeruje da posjeduje nezamislive moći.

Owenu se u seriji pridružuju Cara Bossom kao Teresa, Denis Ménochet kao načelnik policije Patrice Michaud, Louise Bourgoin kao Marguerite Devereaux, Chiara Mastroianni kao Gabrielle, Stanley Weber kao Jean-Pierre Devereaux, Matthew Beard kao George Fitzsimmons, Jonathan Zaccaï kao Philippe Saint-Andre i Rebecca Root kao Cynthia Fitzsimmons. Alfre Woodard i Dean Winters gostovat će u ulogama Virginije Dell i oca Matthewa.

Limitirana serija imat će ukupno šest epizoda, a premijera bi trebala biti u nedjelju, 14. siječnja na AMC-u.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala